Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Leon pierwsza klasa@aneczqa już jestem [emoji41][emoji41] chwilowo mnie wcięło [emoji6]
A to Leoncio z dzisiaj [emoji4]
Dziewcayny ja mam ten dotykowy i on pokazuje dzień rzeczy...np na jednej skroni 36.6 a na drugiej 38,1. Porażka
Anitek, często jezdzimy na USG? U nas tak każe lekarz. Moje koleżanki tez jeżdżą tak często, tzn 3 razy co sześć tygodni. Po prostu lekarz na koniec wizyty mówi ze za sześć tyg mamy skontrolować.
A mój starszy ma 13 lat i w sumie nie wiem na do bedzie szczepiony Wiem, ze chcialabym zaszczepic go dodatkowo przeciwko ospie tylko czy takiego starego można?
Asinka a ja sie zastanawialam gdzie przepadlas.
Fajne zabawki wkoło rach które rozpoznają Nasze maluszki :-) Zamówiłam kotka duży fajny. Polska firma i dobra cena