reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
@aneczqa już jestem [emoji41][emoji41] chwilowo mnie wcięło [emoji6]
1510158898-7ac0931caf52f05a-aaaaaa.jpeg

A to Leoncio z dzisiaj [emoji4]

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewcayny ja mam ten dotykowy i on pokazuje dzień rzeczy...np na jednej skroni 36.6 a na drugiej 38,1. Porażka

Anitek, często jezdzimy na USG? U nas tak każe lekarz. Moje koleżanki tez jeżdżą tak często, tzn 3 razy co sześć tygodni. Po prostu lekarz na koniec wizyty mówi ze za sześć tyg mamy skontrolować.
A mój starszy ma 13 lat i w sumie nie wiem na do bedzie szczepiony ;) Wiem, ze chcialabym zaszczepic go dodatkowo przeciwko ospie tylko czy takiego starego można? :p

Asinka a ja sie zastanawialam gdzie przepadlas.

Hm, a nam lekarz po pierwszym USG i kontroli powiedział, że wszystko jest ok i do zobaczenia po 3 mc od czasu kiedy mała zacznie chodzić, czyli za ok rok. Widocznie co miasto to obyczaj;-) ;)
Mój starszy ma 8lat więc do kolejnego szczepienia jeszcze trochę mamy czasu.

Hej, w końcu byliśmy na szczepieniu. Lekarka jeszcze sprawdziła temp takim termometrem pod pachą i było 36,9 więc spoko. Stachu jest spokojny i zachowuje się normalnie. Ale że mnie panikara , tak się denerwowalam. A zastrzyk odbył się z cycem w buzi więc od razu łagodzenie bólu było. My też bioderka po 6 tyg. idziemy przeswietlic. Staś już waży 6340 byczek kochany. Mierzy 66 cm. :)

Ja zaczynam dzień kawką z mlekiem bez laktozy. Neonatog mówiła że mogę 2 słabe ale pije jedna a druga bezkofeinowa Coffee Mama z kwasem foliowym z prażonego jęczmienia z Rossmana pycha polecam. Majster jak u Nas robił mówił że świat staną na głowie kawa bez kofeiny, mleko bez laktozy i cukier z kokosa.

reklama
Do góry