reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Piękny ten dywan! Maja póki co jest z nami w sypialni, ale przerobimy dla niej pokój biurowy. Już nawet ma tam swoje zdjęcie w formie obrazu i kosz wiklinowy z misiem :) Teraz już wiem jaki dywan jej kupię, tylko potrzebuje czegoś w prostokącie :D
Co do diety, to jak byłam u doradcy laktacyjnego, powiedziała że mogę jeść wszystko z wyjątkiem surowych mięs i jaj i jedzenia "fast food". Z tym, że ja ograniczyłam nabiał, szczególnie ser żółty, bo zauważyłam, że Maja po serze pręży się. Co do mojej wagi, to mam do zrzucenia 7 kg żeby wrócić do swoich 54 kg :D

Filip też z nami planuje do roku. Też pokój robię mu z biurowego :-) śmiesznie to wygląda jak maz pracuje a tam coraz dziecinniej. Już ma małe biurko. Białe mebelki, łóżeczko, teraz dojdzie dywanik i dodatki. W sumie fajnie bo jak pracuje i jest łóżeczko obok to sobie gadają. Na tą chwilę śpi w kołysce.

Kamila ale cuda wyszukalas! Ja chcialabym wszystko! Tylko chyba muszę zacząć grac w totka

Dziewczyny u nas tez kupa rano ale bez żadnych atrakcji w nocy, czyli na spokojnie. Dostałam wezwanie ze starszym na szczepienie na 28 listopada a z młodszym na 29

Byłam dzisiaj na drugim USG bioderek. Nastepny raz za 6 tygodni.

Kamila, ja tez mam taka energie. Mysle ze wynika ona ze szczescia jakie nas spotkało I z tego ze nasze dzieci są juz coraz bardziej komunikatywne, pogodne i do dogadania ;)
Czy wasze dzieci tez reaguja na "obcych" . Mały okazuje niezadowolenie gdy jakas ciocia weźmie go na ręce. Codziennie ktos do nas przyjeżdża ale mały jakoś nie jest z tych wizyt zadowolony ;) Minie to?

Aneczqa, co Wy tak często na USG jeździcie? I co to za szczepienia dla starszego, może my też coś przegapiliśmy:eek:
A co do wizyt, to jedni lubią przyjmować gości a inni nie;-) ;) może się przyzwyczai

A mnie od tygodnia strasznie boli stopa, nie mogę normalnie chodzić. Robiłam okłady ale pomagają na chwilę:oo: dzisiaj idę do lekarza, mam nadzieję że to szybko minie

reklama
Witam się z Wami [emoji4] coś mi ostatnio tel.szwankuje, bo nie pokazuje nowych wiadomości tutaj. Ale już odnalazłam. U nas dzień zaczyna się bardzo wcześnie, ale tylko dlatego, że trzeba starszaków porozwozić do szkoły i przedszkola. Tak to byśmy spali dłużej. Leon ostatnio pobija rekordy spania: od 22 do 6-7, przerwa na jedzenie i dalej potrafi spać do 10-11. Mały Niedźwiadek [emoji2] sen zimowy przyszedł [emoji1] z radością pałaszuje swoje kończyny, przewraca się z brzucha na plecy i kręci się wokół własnej osi. Śmieje się na głos i jest cudownym, pogodnym Maluchem [emoji4] ok, odezwę się poźniej, bo zbieramy się właśnie do wyjścia [emoji26]

Napisane na SM-N910F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry