reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Kamila jesteś najlepszą wyszukiwarką :-D
Ja tez zamowie tego kotka!
Kupuje w smyku małemu ksiazeczki i karty kontrastowe, bardzo lubi :)

Hej możecie polecić mi jakieś fajne krzesełko do karmienia wiek 0+ Chciałabym aby Filip był z nami przy stole w Święta więc musi mieć pozycje prawie leżąca. Fajnie jakby miało do wyboru szary kolor ale nie koniecznie. Piękne jest Bloom ale to nie mój przedział cenowy nawet chyba za używane.

Hej możecie polecić mi jakieś fajne krzesełko do karmienia wiek 0+ Chciałabym aby Filip był z nami przy stole w Święta więc musi mieć pozycje prawie leżąca. Fajnie jakby miało do wyboru szary kolor ale nie koniecznie. Piękne jest Bloom ale to nie mój przedział cenowy nawet chyba za używane.
My na razie sadzamy w nosidełku na krzesle i Staś towarzyszy nam przy każdym posiłku. I chyba nie bedziemy nic kupować bo to sie sprawdza.

reklama
I po Chrzcinach :-) było super. Nawet 1 łzy nie uronił przez cały dzień. Uśmiechał się do wszystkich i pełen pokaż dziąseł. Na zdjęciach uśmiechnięty. Gadał sobie z fotografem. Czysta radość. W kościele na początku spał obudził się przed samych chrztem z wielkim uśmiechem aż ksiądz się uśmiechał :-) Na przyjęciu też pogugał każdemu pokazał dziąsła i z każdym zrobił fotkę. Teraz sobie już piżamce grzecznie śpi i nawet przez sen się uśmiechał.

Do góry