Kamila198234
Fanka BB :)
Pięknie śpi aż pozazdrościć u nas 3 pobudki nawet. Idzie spać 19:00 potem budzi się o 1,4 i 6. Wstaje różnie najczęściej po 8 też pół godziny się pobawić i drzemka. I tak co godzinę. Godzina zabawy pół godziny snu. Czasami zasypia przed 18 już na noc wtedy jak idę spać o 22 to go lekko budzę. Przewijam, przebieram daje cyca i śpi dalej. Kąpię co 2 dni w te właśnie jak nie pada przed 18. Śmieje się ze dla niego kąpiel powinna być o 17. Z córką było tak samo. Jak miała rok wszystkie maluszki miały spanie 2 razy dzienne a ona zasypiała o 18 i spała do 8 rano. Bez jedzenia. Aż się neonatologa pytałam czy normalne i jedna drzemka w dzień. Jak miała niecałe 2 wogóle nie spała w dzień a na noc zasypiała nawet przed 18. Jako maluszek też wolała w dzień krótkie drzemki i wczesne chodzenie na noc.Witam się z Wami [emoji4] coś mi ostatnio tel.szwankuje, bo nie pokazuje nowych wiadomości tutaj. Ale już odnalazłam. U nas dzień zaczyna się bardzo wcześnie, ale tylko dlatego, że trzeba starszaków porozwozić do szkoły i przedszkola. Tak to byśmy spali dłużej. Leon ostatnio pobija rekordy spania: od 22 do 6-7, przerwa na jedzenie i dalej potrafi spać do 10-11. Mały Niedźwiadek [emoji2] sen zimowy przyszedł [emoji1] z radością pałaszuje swoje kończyny, przewraca się z brzucha na plecy i kręci się wokół własnej osi. Śmieje się na głos i jest cudownym, pogodnym Maluchem [emoji4] ok, odezwę się poźniej, bo zbieramy się właśnie do wyjścia [emoji26]
Napisane na SM-N910F w aplikacji Forum BabyBoom
Super że chwyta też już nozki mega szybko. U nas przewraca się czasami na plecki i dopiero zaczyna odkrywać funkcje rąk. Ulubiona zabawa teraz to włosy rodziców. Wyciąga rączki i się cieszy jak uda się złapać włosy. Ogólnie nadal przez większość czasu ma je jednak zacisniete.