asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Kochane dane potrzebuje
Napisane na SM-N910F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochane dane potrzebuje
Kamila 35 lat synek Filip urodzony 19 sierpnia waga 3570 wzrost 54cm poród SNKochane dane potrzebuje
Olgierda, 26.08. Godz. 18.17, waga 3800, 57cm. Sn,chlopak Staś, Aleksandra 33 lat.Witam!
Zastanowilam się nad tabelką. A więc tak: nick, data i godz. urodzenia, waga i wzrost, cc czy sn, chłopak czy dziewczynka, imię. Coś jeszcze chcecie?
Urodzony w 40tyg +1.Olgierda, 26.08. Godz. 18.17, waga 3800, 57cm. Sn,chlopak Staś, Aleksandra 33 lat.
40tc0dMiałam napisać jeszcze raz, ale siedziałam u psychologa ze starszakiem i nie miałam ani chwili wolnego. Jeszcze możecie napisać, w ktorym tyg.ciąży urodzilyście, np. 38w0