reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Mnie nic nie boli...ani plecy ani biodra.
Ja chodzę na basen regularnie z córkami ..raz lub 2 razy w tygodniu.
Też jeszcze pracuje...ale czuję się dobrze.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kamila to pytanie o pracy było do mnie? Tak, pracuje. W szkole zaczyna się najgorszy i najgoretszy czas teraz. Skoro nie wzielam zwolnienia wczesniej to teraz muszę zamknąć wszystkie sprawy a niestety jest tego dużo i wymaga to mojej obecności w pracy.
Planuje wziąć trochę wolnego po połowie maja ale to wszystko zależy od tego czy wyrobie się do tego czasu z tym co sobie zalozylam do wykonania. Mam nadzieje ze dam rade. Jutro będzie ciężko bo bol bioder bardzo się nasilił a dzisiaj dodatkowo migrena z wymiotami w gratisie. I jak tu się skupić na robocie.,.No i szkoda mi mojej klasy, bo w przypadku mojej nieobecności mieliby każda godzinę z innym nauczycielem
Szkoła to podwòjny szacunek

@aneczqa współczuję ci migreny, miewam takie same a najgorsze w ciąży jest to, że nie można brać prochow co pomagają na te cholerstwo ;(

Ale się rozpisałyście

@Vercia halo co zamilkłas, co z tą twoją kinder niespodzianką? Odkryła się czy nadal nie wiesz?

1494247171-aaaaaa.jpeg

Zobaczcie jakie piękne skarpetki dziś dostałam

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Vercia pewnie nie możesz się doczekać xD
W sumie juz nie nastawiam sie, ze musze wiedziec co bedzie to bedzie [emoji14] narazie wszystko kupuje w neutralnych kolorach [emoji4]
1494258740-aaaaaa.jpeg

1494258750-aaaaaa.jpeg

Ktorys z tych kocykow bede kupowac, tylko czekam az dostepna bedzie bawelna z lapaczami snow (z tego co mi napisali to w polowie maja). A wy, ktory byscie mi doradzily [emoji12]?

reklama
Do góry