Witam,
Ja wlasnie wracam z badania echa serca płodu. Wszystko w najlepszym porzadku, serduszko dobrze rozwinięte, wszystkie komory i zastawki pracują tak jak powinny, tętno 163.
I synek zrobił dzis w nocy fikołka, jeszcze wczoraj czułam go jak skacze mi po pęcherzu, w nocy mocno sie ruszał, az mnie budził i dzis na sonogramie jest juz główka w dół
. Mam nadzieje, ze tak juz zostanie do porodu [emoji6].
My mamy juz coraz wiecej rzeczy skompletowanych. W sumie te wszystkie największe juz mamy i czekaja zapakowane na strychu: przewijak, łóżeczko, wózek, fotelik samochodowy i do karmienia. Teraz skupiam sie na drobiazgach, ale to juz zostawię na "baby shower". Najtrudniej jest mi sie powstrzymać przed kupowaniem tych wszystkich maleńkich ubranek, pewnie znowu bede miała wszystkiego za duzo [emoji6]. Nie bardzo wiem jak sie wstrzelić z rozmiarowkami, bo tutaj lato trwa w sumie do października, wiec jeszcze cały wrzesień jest przewaznie gorąco. Pozniej jest typowa jesień ( raz bardzo ciepło, raz chłodniej), az do grudnia i przewaznie dopiero w styczniu nadchodzi zima i sztormy śnieżne.
Na razie mam na sierpień i wrzesień letnie komplety, a pozniej najwyzej bede dokupywać.
Luska, udanego urlopu!
Jesli jakas sierpniowka chciałaby sie podjąć aktualizacji tabelki na wątku ogólnym, byłoby super [emoji6]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom