reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Ja z wyprawki nie mam nic praktycznie :-p jedynie nożyczki i ciążki do paznokci i tą mate przewijak wielorazowy z pepco :-D ciuszków dużo nie będę kupować bo od każdego pewnie coś dostanę z rodziny na prezent :happy: w połowie maja pomału zacznę kompletować wyprawkę :-p wybrałyście już butelki do karmienia? Ja chciałam kupić szklaną z Lovi, jeśli nie dam rady karmić piersią

reklama
Hejka ależ dawno nie zajrzałam. Moja Wika tez w święta byla mega spokojna, dzis jak sie o 4 wiercila bardziej, pozniej kopa takiego dostałem i teraz znow grzeczna :)
Co do butelek ja dostalam zestaw tommee tippee :)

Jeszcze nie tak dawno narzekalam ze nie czuje ruchow a teraz...mały rozgrywa mecz co noc!;)
Uwielbiam to!
Ja z wyprawki mam ubranka 56-62, więcej w tym rozmiarze nie bed kupować
Kocyki dwa
I dziś zamowilam lozeczko i materacyk

No ja planuję mieć 10 komplecików na rozmiar 56 (bodziak + coś) resztę kupuję na większe rozmiary na razie same 62-68 resztę się kupi na bieżąco chyba, że jakaś super promo będzie.
Kocyk jak na razie mam jeden, łóżeczko i karuzelka czekają u teściów, musimy tylko dokupić materac i całą resztę do niego. A i mam z wyprawki jeszcze szczotkę z grzebykiem, pierwsze kosmetyki do kąpieli i mokre chusteczki :)
Wanienkę chce z ikea bo mi się podoba. Prosta i biała bez zbędnych udziwnień.
Mamy też od mojego ojczyma chrześniaka fotelik, ale dla większego dziecka więc potrzebujemy ten pierwszy :) - już wybrany model mamy będzie na bank Maxi cosi cabriofix i wstępnie wybrany wózek, który muszę pomacać na żywo w sklepie i porównać z inną marką.

@Vercia butelki będę kupować firmy Tommee Tippee tylko nie wiem czy 1 150 i 1 260 czy od razu dwie takie same. bo butla w domu musi być nie tylko na pokarm, ale np na herbatke antykolkowa

Ostatnia edycja:
Ja dostałam darmowe pakiety upominkowe z trzech różnych sklepów, wiec mam trzy różne butelki ( Avent, Lansinoh i Dr. Brown), dwie pierwsze małe, ostatnia duza, mysle, ze na poczatek wystarczy, tym bardziej, ze planuje karmić piersią.

Vercia, Dzieki za tabelkę. Jak
Bedziesz miała możliwość mozesz tez mnie do niej dopisać [emoji6]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Tak z nowinek, jutro zaczynają się promocje -49% w rossmanie, nie wiem czy któraś z was się wybiera? chciałam sobie kupić jakąś dobrą, trwałą pomadkę :-p najlepiej matowa. Polecacie coś? Mam wiele szminek, ale bardzo się ścierają :oo: nawet z Dr Irena Eris ..

Ja w PL też doświadczyłam tej pogody a w Szkocji ciepło i wiosennie dziś.
Ja wczoraj przed wyjazdem zajrzałam jeszcze do lidla i parę bodziaków kupiłam i skarpeteczki dla małego.
W Cieszynie też tylko 1 lidl ale na uboczu położony to może dlatego tłumów nie było.
A ciuszki z lidla rzeczywiście są dobrej jakości.
E-O super że wszystko dobrze u maluszka i że się prawidłowo już obrócił.
Dzięki.Już po urlopie się udał.
U nas odwrotnie już we wrześniu może być zimno więc dużo letnich ciuszków nie kupuje.Narazie mam tylko ciuszki i te drobne rzeczy jak kocyki czy ręczniki.Ale w przyszłym tygodniu już zamawiam łóżeczko i pościel do niego ,komodę by ogarnąć większe sprzęty.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej,
Jestem nowa na forum Mam na imię Kamila lat 34. Mam już 9 letnią còrke a teraz oczekuję synka. Terminarz na 25 sierpnia a z Usg 10. Synek jest spory w 20 tygodniu prawie 500gram ale i còrcia miała 3750gram Od kilku tygodni na zwolnieniu lekarskim z powodu twardnienia brzucha z zaleceniem dużej ilości odpoczynku duphaston i nospa. Jak się nie forsuje jest ok. Teraz wieczorem dokuczają tylko przepowiadające z còrcią też miałam od połowy ciąży

Do góry