reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
@anitek Mi wyszło wszystko okej, ale nie chciałam robić tego badania. Lekarz mnie namówił bo mam trochę problemów i powiedział żeby lepiej sprawdzić.
A nie chciałam robić tego badania bo z tego co mówi moja znajoma pracująca w laboratorium to te badanie wychodzi często fałszywie dodatnie i dopiero gdy ma się już więcej lat na karku to jest sens je robić. Bardzo źle Ci wyszło? Skoro wcześniej w badaniach wszystko okej, przezierność karku i kość nosowa spoko to nie powinnaś raczej brać do głowy. Połówkowe badanie masz jeszcze przed sobą? Niech tam sprawdzą wszystko raz jeszcze :)

Połówkowe USG mam we wtorek, nie mogę się doczekać i lekarz ma dokładnie obejrzeć maluszka.

reklama
Co tam u was slychac dziewczyny? Tak cicho na tym forum [emoji12] jak przygotowania do Świąt Wielkanocnych? U mnie ok pierwszy i drugi dzien u tesciow i u rodzicow spedzam [emoji6] Malenstwo mnie tak kopie, az czasem sie dziwie skad tyle sily ma i co bedzie dalej, strach pomyslec [emoji50]

Zaczynam sie denerwowac przed piatkowa wizyta [emoji54] czy bedzie ta upragniona dziewczynka czy nie [emoji14]

Napisane na SM-N9005 w aplikacji Forum BabyBoom

Urok dwóch mam :D na święta nic nie trzeba przygotowywać zawsze dają papu do domu na kilka dni. Jedynie co zostaje to lekkie sprzątanie :)

No i połówkowe jutro. Nie możemy się doczekać, kto siedzi w brzuszku on czy ona... Mamy zaraz obok gabinetu tesko i jak tylko się dowiemy kupujemy ubranko dla malucha jak najmniej unisex :D

Vercia, a dopiero pierwszy raz masz dowiedzieć się płci czy po prostu potwierdzic?
Trzymam kciuki za dziewczynkę
A co do świąt to tez będą w rozjazdach wiec niewiele robię ;-)
W poniedziałek byłam n prenatalnych, dzisiaj wizyta u mojego lekarza
Nie lubię tych wizyt bo nie przepadam za moim lekarzem

@aneczqa ka też nie przepadam za lekarzem na nfz, ale ciężko zrezygnować mi z położnej tam jest rewelacyjna, u niej spędzam zawsze ze 20 min a u tego konowała 3-5 min i wychodzę zawsze z jakimś skierowaniem. Teraz nawet nie dał mi na toxo a powinnam powtórzyć, na szczęście 2ga ginka jest kompetentna choć oschła..

reklama
Do góry