reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
@anitek Mi wyszło wszystko okej, ale nie chciałam robić tego badania. Lekarz mnie namówił bo mam trochę problemów i powiedział żeby lepiej sprawdzić.
A nie chciałam robić tego badania bo z tego co mówi moja znajoma pracująca w laboratorium to te badanie wychodzi często fałszywie dodatnie i dopiero gdy ma się już więcej lat na karku to jest sens je robić. Bardzo źle Ci wyszło? Skoro wcześniej w badaniach wszystko okej, przezierność karku i kość nosowa spoko to nie powinnaś raczej brać do głowy. Połówkowe badanie masz jeszcze przed sobą? Niech tam sprawdzą wszystko raz jeszcze :)

Połówkowe USG mam we wtorek, nie mogę się doczekać i lekarz ma dokładnie obejrzeć maluszka.

reklama
Co tam u was slychac dziewczyny? Tak cicho na tym forum [emoji12] jak przygotowania do Świąt Wielkanocnych? U mnie ok pierwszy i drugi dzien u tesciow i u rodzicow spedzam [emoji6] Malenstwo mnie tak kopie, az czasem sie dziwie skad tyle sily ma i co bedzie dalej, strach pomyslec [emoji50]

Zaczynam sie denerwowac przed piatkowa wizyta [emoji54] czy bedzie ta upragniona dziewczynka czy nie [emoji14]

Napisane na SM-N9005 w aplikacji Forum BabyBoom

Urok dwóch mam :D na święta nic nie trzeba przygotowywać zawsze dają papu do domu na kilka dni. Jedynie co zostaje to lekkie sprzątanie :)

No i połówkowe jutro. Nie możemy się doczekać, kto siedzi w brzuszku on czy ona... Mamy zaraz obok gabinetu tesko i jak tylko się dowiemy kupujemy ubranko dla malucha jak najmniej unisex :D

Vercia, a dopiero pierwszy raz masz dowiedzieć się płci czy po prostu potwierdzic?
Trzymam kciuki za dziewczynkę
A co do świąt to tez będą w rozjazdach wiec niewiele robię ;-)
W poniedziałek byłam n prenatalnych, dzisiaj wizyta u mojego lekarza
Nie lubię tych wizyt bo nie przepadam za moim lekarzem

@aneczqa ka też nie przepadam za lekarzem na nfz, ale ciężko zrezygnować mi z położnej tam jest rewelacyjna, u niej spędzam zawsze ze 20 min a u tego konowała 3-5 min i wychodzę zawsze z jakimś skierowaniem. Teraz nawet nie dał mi na toxo a powinnam powtórzyć, na szczęście 2ga ginka jest kompetentna choć oschła..

reklama
Do góry