Sorki, 110/70 mialo byc
Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sorki, 110/70 mialo byc
Luska1979 bliźniak to mój pierworodny urodzony w pierwszy dzień lata 21-go czerwca a jest tak radosnym dzieckiem, że szook moje drugie szczęście to rybka i też nie mogę narzekać, a nienarodzone jeszcze maleństwo będzie panną chyba ,że urodzi się ze trzy dni przed terminem to będzie lwem
Ja też rozglądam się za czymś takim jak huśtawka czy bujaczek,a najlepiej jak nie będzie miało wielkich gabarytów
U mnie w szpitalu też zakazy i dzieci też nie chcą wpuszczać, ale to wszystko zależy od personelu jedni wpuszczą bezproblemu a ktoś inny nie pozwoli ,życie [emoji5] mam nadzieję, że latem pozwolą
25_pixels ja się wcale nie dziwię jakie sporty uprawia Twój synek...charakterek ma pewnie po mamusi.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Bo się wystraszyłam o Ciebie!Sorki, 110/70 mialo byc
Sto lat dla M i udanej imprezki ☺Dzag82 ja zgagę mam prawie po wszystkim więc ciesz się że Tu tylko po cebuli.
Lecę ogarniać obiadek i jakieś menu na party bo kilka osób wpadnie wieczorem na imprezkę urodzinową męża.Ja oczywiście bezalkoholowe drinki będę sączyć.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom