reklama
Joanna1987
Fanka BB :)
Ja biorę od 6 tygodnia bodajże 2 razy dziennie-bo brzuch mnie bolał i twardnial, jak zaczęły się lekkie plamienia to 3 razy dziennie. Powiem tak czuje się po nim opuchnięta, bardziej ospała, ale brzuch za to przestał pobolewac, nie gniecie już tak w pachwinie. Pogorszenia nastroju jakoś po nim nie odnotowałam.Luska1979 na jakie wyniki czekasz? Prenatalne?
Truskaweczka 2017 gratuluje kupna mieszkania, teraz będzie szaleństwo wykańczania i urzadzania. My właśnie jesteśmy nanetapie wykańczania piętra. Najgorszy sajgon mamy za sobą, nie mogę doczekać się końca i efektu.
Dziewczyny brała, któraś z Was duphaston? Lekarz mi przepisał na bolący brzuch ale naczytałam się o skutkach ubocznych, depresja itd. Powiem szczerze, ze mam lekkie obawy.
@duphaston ja tez brałam na początku, ale pózniej zmienione miałam na luteinę. Ale ze duphaston na bóle brzucha to przyznam , ze nie słyszałam. Mi sie wydaje ze po nim miałam wzdęcia , jak odstawiłam było ok.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
25_pixels
Pixel no niestety. Chemia ze wszad atakuje. Pewnie ze mozna znalezc fajne i przystepne produkty. Bynajmniej moje slowo cackanie chcialam wyjasnic ze chcialabym sie skupic i uzywac jednego produktu przez dluzszy czas. Kurcze jak Domi sie urodzila to cudowalam. Przetestowalam wszystkie mleka nawet. Nic sie nie dzialo na szczescie a ja sama niewiem czemu wtedy tak cudowalam. Za duzo tych durnych poradnikow czytalam.
Ja stawałam na głowie głównie dlatego, że musiałam. Dziecko nie toleruje mleka krowiego ani produktów. Odpada tez gluten i sztuczne barwniki. Jajka. Trochę tego jest. Z pieluchami był wielki problem, aż odkryłam eko pieluchy. Chusteczki, płyny, proszki, kosmetyki to samo. Masz szczęście, wierz mi. Cudowac zawsze można bo każda mama chce dobrze dla swojego dziecka. Sęk w tym, że są sytuacje kiedy ty jak najbardziej chcesz, a tu nie da się. Cokolwiek spróbujesz wyrzucasz. Juz nie o samo wyrzucanie chodzi. Ale o to, że nie możesz znaleźć produktu, który by twoje dziecko nie uczulał. Mam nadziję, że teraz nie będzie tak tragicznie [emoji23][emoji23][emoji23] a kolorowych magazynów dla mam nigdy nie czytam. Same bzdurne porady i mnóstwo gadżetów, które niby potrzebujesz. Teraz wyskoczyli z nowym bujakiem. Widziałaś? Padłam. To jest ponoć must have każdej nowej mamy.
260 DOLARÓW... Hahahaha.
No i sprzęt do mieszania formuły również jest must have, bo najwyraźniej mieszanie rękami jest old fashion [emoji23][emoji23][emoji23] kolejne 180usd
klusek
Progesteron wedlug moich ginek do ktorych chodze powinien byc brany do 16tyg. Po tym czasie juz lozysko w pelni wyksztalcone przejmuje role cialka zoltego, ktore zapewnia dziecku wszystko co potrzebne.
No chyba ze od poczatku progesteron jest ok to nie trzeba wspomagaczy.
No chyba ze od poczatku progesteron jest ok to nie trzeba wspomagaczy.
Truskaweczka2017
Moderatorka
klusek
kemyt
Ja biorę od 6 tygodnia bodajże 2 razy dziennie-bo brzuch mnie bolał i twardnial, jak zaczęły się lekkie plamienia to 3 razy dziennie. Powiem tak czuje się po nim opuchnięta, bardziej ospała, ale brzuch za to przestał pobolewac, nie gniecie już tak w pachwinie. Pogorszenia nastroju jakoś po nim nie odnotowałam.
Ja tez miałam lekkie plamienia, a teraz brzuch mi również twardnieje i bardzo boli, momentami rwie. Senna jestem nadal. OMG to co to będzie jak zacznę brać te tabletki...
kemyt
Emika może nie do końca dobrze się wyraziłam, na bardzo bolący brzuch i plamienia.
reklama
JustynaWM
No to już przegięcie [emoji23] [emoji23] [emoji23] dla debili chybaJa stawałam na głowie głównie dlatego, że musiałam. Dziecko nie toleruje mleka krowiego ani produktów. Odpada tez gluten i sztuczne barwniki. Jajka. Trochę tego jest. Z pieluchami był wielki problem, aż odkryłam eko pieluchy. Chusteczki, płyny, proszki, kosmetyki to samo. Masz szczęście, wierz mi. Cudowac zawsze można bo każda mama chce dobrze dla swojego dziecka. Sęk w tym, że są sytuacje kiedy ty jak najbardziej chcesz, a tu nie da się. Cokolwiek spróbujesz wyrzucasz. Juz nie o samo wyrzucanie chodzi. Ale o to, że nie możesz znaleźć produktu, który by twoje dziecko nie uczulał. Mam nadziję, że teraz nie będzie tak tragicznie [emoji23][emoji23][emoji23] a kolorowych magazynów dla mam nigdy nie czytam. Same bzdurne porady i mnóstwo gadżetów, które niby potrzebujesz. Teraz wyskoczyli z nowym bujakiem. Widziałaś? Padłam. To jest ponoć must have każdej nowej mamy.
260 DOLARÓW... Hahahaha.
No i sprzęt do mieszania formuły również jest must have, bo najwyraźniej mieszanie rękami jest old fashion [emoji23][emoji23][emoji23] kolejne 180usd