reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Kochane spedzilam 2h na pogotowiu z mezem, dusil sie, wiec musielismy jechac. Trauma dla mnie godzina w kolejce, a nim az trzepalo :( potem tour po nocnych aptekach, bo musi brac leki. Padam na twarz .. mam nadzieje, ze u Was wszystko ok!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Guarana bo jadę ok.15 po Emi 15 minut autem i tyle samo w drodze powrotnej a wtedy nie odbieram telefonu bo to jazda w korku w ruchu miejskim koło kilku posterunków policji.Czuję się ok......nic się nie dzieje.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
To rozumiem, jak dla mnie nie da się jechać i gadać ;) Ale nie zadzwonią drugi raz? Nie można oddzwonić? Tak z ciekawości pytam.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@kemyt ja też brałam, właśnie skończyłam. Dziwne tak późno duphaston, przeważnie na podtrzymanie przepisują bo to progestereon. Nie miałam skutków ubocznych, przynajmniej o których wiem.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Link mi się ładuje, ale nie pociągnie video dłużej jak minutę. Bardzo podobało mi się co ta pani powiedziała. Trzy rzeczy. Mama, mleko i dużo miłości [emoji7]
Ale babo! Moja teściowa uważa, że powinnam mieć łóżeczko, przebierak (czy jakieś turystyczne z nasadka do przebierania) i Bujak/chustawkę na każdym z trzech pięter w domu [emoji23][emoji23][emoji23] No padłam jak mi powiedziała. Aż się boję, że zacznie kupować i mi to zwozić w wersji po dwie każda. Hahahahaa

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry