reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Ja dla dziewczynek ciuszki początkowo prałam w płatkach mydlanych ale teraz nie wiem czy mi się tak będzie chciało.Z powodu alergii skórnej używam dla Emi fairy sensitive i lenor do płukania sensitive.Może będzie ok.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Atfk u mnie też powrót do szarej rzeczywistości od poniedziałku.Mąż już do pracy wraca.
Joanna1987 to czekamy dalej?U Ciebie też ryzyko zespołu downa największe?
Marii19 tak to jest z biletami lotniczymi.My już nasze mamy od dawna.Mam nadzieję że jednak będę mogła polecieć w kwietniu do Polski.

Luska u mnie ryzyko zd i to zahamowanie wzrostu największe.
U mnie wyniki pewnie pod koniec tygodnia.
Mam nadzieje, ze Twoje poniedziałkowe wyniki będą dobre i odetchniesz.

Guarana na kafeterii podczytywalam. Podejrzewam ze jest kilka stron porownawczych i laski pisza jedna na druga. Nie ma co sobie tym glowy zawracac. Pewnie zadna z nich nawet chemicznego wyksztalcenia nie ma.
A skoro tyle produktow jest dopuszczone do sprzedazy to pewnie nie sa az takie zle.
To jak ze spozywka.

Niektóre produkty, nawet i te dopuszczone do sprzedaży są niezdrowe. Nie zabija cię odrazu. To normalne. Ale skład szokuje. Niestety większość pożal się Boże blogerek nie ma nic wspólnego z chemią oprócz ściągania na klasówkach [emoji23][emoji23][emoji23] one głównie opłacane są przez firmy i tyle. W spożywce ehhh szkoda mojego strzępienia jęzora nawet. Z ciekawostek: juz chyba w tym roku wychodzi gmo różowy ananas. Niedługo jabłka będą niebieskie lub jakiegoś innego koloru jak tak dalej pójdzie. Kalifornia wygrała w sądzie z Roundap. W tym stanie na danym produkcie ma być napis, że produkt jest rakotwórczy. Większość pestycydów do trawy jest niestety. No ale powiedz to komuś... piękna trawa jest ponoć najważniejsza życiu...
a wszystko w obiegu. Na półkach w sklepach. Tak się tylko wydaje, że jeśli można kupić jest to w miarę Ok.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Guarana bo jadę ok.15 po Emi 15 minut autem i tyle samo w drodze powrotnej a wtedy nie odbieram telefonu bo to jazda w korku w ruchu miejskim koło kilku posterunków policji.Czuję się ok......nic się nie dzieje.

Ja biorę acard ale w związku z tym ze w poprzedniej ciąży miałam wysokie ciśnienie i to ponoc tak profilaktycznie, na rozrzedzenie krwi..
A w poprzedniej ciąży kiedy Ci się pojawiło NT? Ja narazie na każdej kontroli mam 90/60, ale wogole jestem niskocisnieniowcem (choć w ciąży to nie ma znaczenia podobno)

Luska1979 na jakie wyniki czekasz? Prenatalne?
Truskaweczka 2017 gratuluje kupna mieszkania, teraz będzie szaleństwo wykańczania i urzadzania. My właśnie jesteśmy nanetapie wykańczania piętra. Najgorszy sajgon mamy za sobą, nie mogę doczekać się końca i efektu.

Dziewczyny brała, któraś z Was duphaston? Lekarz mi przepisał na bolący brzuch ale naczytałam się o skutkach ubocznych, depresja itd. Powiem szczerze, ze mam lekkie obawy.

reklama
Pixel no niestety. Chemia ze wszad atakuje. Pewnie ze mozna znalezc fajne i przystepne produkty. Bynajmniej moje slowo cackanie chcialam wyjasnic ze chcialabym sie skupic i uzywac jednego produktu przez dluzszy czas. Kurcze jak Domi sie urodzila to cudowalam. Przetestowalam wszystkie mleka nawet. Nic sie nie dzialo na szczescie a ja sama niewiem czemu wtedy tak cudowalam. Za duzo tych durnych poradnikow czytalam.

Do góry