25_pixels
Fanka BB :)
Tymon 4,5 roku, a Witek 14 miesięcy.
Ag.ta, wszystkiego naj naj dla męża Które to urodziny? Tort sama robiłaś? Oj zjadłabym taki szwarcwaldzki
A, doczytałam. 31. O mamo... Jaki młody Mnie się nie chce wierzyć, że ja już taka stara i takiego starego męża mam... A przecież dalej w duszy taka młodość...
Nie słuchaj gadania,bo się dodatkowo niepotrzebnie zestresujesz. Jak mnie się szyjka skracała i niestety rozszerzała w 6. miesiącu to z kolei absolutnie nic nie czułam . Moja gin an standardowej wizycie mnie poinformowała i do szpitala wysłała. Nie każde objawy to samo oznaczają. Równie dobrze to może być po prostu nic, zwykłe kłucie, bo się tam coś naciąga, kichnęłaś, kaszlnęłaś, coś poderwałaś. Obserwuj i czekaj.
Truskaweczka, niech moc będzie z Tobą u notariusza!!
Jejuuuu, miałam sobie w spokoju powtórkę Barw Szczęścia obejrzeć, bo wczoraj dzieciory nie dały. A tu taka wichura cały czas, że nawet tv normalnie nie działa, cały czas się sygnał rwie i wiesza. Nic człowiek z życia nie ma...
Przyszły dzisiaj ciuszki kupione przedwczoraj. Co prawda głównie dla Witka, ale i małe co nieco dla Maleństwa, ale wrzucam do wyprawki co przyszło, jestem zachwycona wzorkami
A tu mój mały niezadowolony wilk ze środowego balu przebierańców w żłobku:
Zobacz załącznik 796619
Zobacz załącznik 796620
Mój zawsze uwielbiał być zwierzątkami.
Na pierwszym tygrys. Na drugim lew. Potem Bob budowniczy. A niedawno to juz takie miny strzelali i kostiumy ala przebieranki nie były niepotrzebne do zabawy.
Nie obchodzimy karnawału, ale Halloween. W ostatnie chciał być Mario. Nie cierpi superheros [emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom