Joanna1987
Fanka BB :)
Tak, ja z Warszawy dużo nas jest?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, ja z Warszawy dużo nas jest?
No właśnie tylko w ciąży. Zawsze miałam książkowe ciśnienie a teraz zawsze powyżej normy, może nie jakoś dużo ale stale powyżej. Dlatego non stop mocz badam czy się białko nie pojawia i stan przedrzucawkowy [emoji19] Mam nadzieję że po tych tabletkach spadnie i nie będzie potrzeby hospitalizacji.Marii19, no to super, że tym razem wizyta się udała. A ciśnienie masz za wysokie? Tak tylko w ciąży, czy ogólnie masz problemy? No nieciekawie...
Dzisiaj pobijam wszelkie rekordy. Stwierdziłam, że jednak za dużo roboty z obieraniem i krojeniem pieczarek. Kupię opiekaną rybę w zalewie octowej i zjemy z ziemniakami i mizerią Wypasiony obiad będzie jutro.