reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Jako mama Tymka. Zdadzam się też byłam przekonana o oryginalności twgo imienia :-D

:):) kurczę bo to naprawdę bardzo ładne oryginalne mogłoby sie wydawać imię :)

Nawet w serialach niespotykane :):):) bo zauważyłam ze często jest boom na jakieś imię jak gdzieś w jakimś filmie /serialu sie pojawia.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny: witam się piątkowo i w o wiele lepszy nastroju jak wczoraj, najważniejsze że głowa nie boli, dzag82 mam tak samo, u nas też wichura od wczoraj coś strasznego, a dzisiaj zimno jak cholera.

ckaik0s3ujrpy6g1.png

Ag.ta nie słuchaj koleżanki i nie nakręcaj się.Wszystkiego najlepszego dla męża.
Evelinia 26 marca to moja teściowa ma urodziny.U nas urodzinki rozłożone tylko ja i Wiki jesteśmy z maja i mąż,brat i szwagierka z lutego.
Ja w te dni co nie pracuje a często mam 4 lub 5 dni wolnego nawet nie kojarzę daty bo dzień tygodnia to tak ale głównie z powodu dziewczynek i ich zajęć dodatkowych...codziennie co innego.
Mnie naszło na kalafior smażony więc dziś mam to na obiadek.Mąż też miał ochotę.
Mnie przynajmniej dziś głowa nie boli.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

kemyt pisze:
Dzag 82 a drugi synek mlodszy?
Tymon 4,5 roku, a Witek 14 miesięcy.

Ag.ta, wszystkiego naj naj dla męża :blink: Które to urodziny? Tort sama robiłaś? Oj zjadłabym taki szwarcwaldzki:rolleyes2:
A, doczytałam. 31. O mamo... Jaki młody :blink: Mnie się nie chce wierzyć, że ja już taka stara i takiego starego męża mam... A przecież dalej w duszy taka młodość...:sorry2:

Ag.ta pisze:
A mnie dziś podbrzusza kluje i nie wiem od czego.. rozmawiałam z przyjaciółką to mnie nastraszyla, że jak ja tak bolało to jej się szyjka skracala i pewnie mam to samo :/
Nie słuchaj gadania,bo się dodatkowo niepotrzebnie zestresujesz. Jak mnie się szyjka skracała i niestety rozszerzała w 6. miesiącu to z kolei absolutnie nic nie czułam :-p. Moja gin an standardowej wizycie mnie poinformowała i do szpitala wysłała. Nie każde objawy to samo oznaczają. Równie dobrze to może być po prostu nic, zwykłe kłucie, bo się tam coś naciąga, kichnęłaś, kaszlnęłaś, coś poderwałaś. Obserwuj i czekaj.

Truskaweczka, niech moc będzie z Tobą u notariusza!!

Jejuuuu, miałam sobie w spokoju powtórkę Barw Szczęścia obejrzeć, bo wczoraj dzieciory nie dały. A tu taka wichura cały czas, że nawet tv normalnie nie działa, cały czas się sygnał rwie i wiesza. Nic człowiek z życia nie ma...:wściekła/y:

Przyszły dzisiaj ciuszki kupione przedwczoraj. Co prawda głównie dla Witka, ale i małe co nieco dla Maleństwa, ale wrzucam do wyprawki co przyszło, jestem zachwycona wzorkami :laugh2:

A tu mój mały niezadowolony wilk ze środowego balu przebierańców w żłobku:
IMG_0035.JPG

IMG_0038.JPG

Załączniki

• IMG_0035.JPG
    IMG_0035.JPG
    59,9 KB · Wyświetleń: 382
  • IMG_0038.JPG
    IMG_0038.JPG
    55,9 KB · Wyświetleń: 363
Ja zrobie placki ziemniaczane. Strach wyjsc w ta wichure. Ale nie mam ziemniakow ani jajek. Mloda wroci ze szkoly i wyskocze. Dzisiaj ojciec ja odwozi juz.

reklama
Do góry