JustynaWM
Fanka BB :)
W moim szpitalu nawet po cc dziecko masz max po godzinie, filozofia roming-in, szpital ma certyfikat "szpital przyjazny dziecku", zorientuj się jak jest u Ciebie [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W moim szpitalu nawet po cc dziecko masz max po godzinie, filozofia roming-in, szpital ma certyfikat "szpital przyjazny dziecku", zorientuj się jak jest u Ciebie [emoji4]
U nas dziecko caly czas przy matce i ojcu. Jak mnie zszyli zawiezli na obserwacje i ja juz mialam skin to skin tam.W moim szpitalu nawet po cc dziecko masz max po godzinie, filozofia roming-in, szpital ma certyfikat "szpital przyjazny dziecku", zorientuj się jak jest u Ciebie [emoji4]
To zalezy od ludzi. Ja sobie sama rodzic nie wyobrazam, ale tez nie twierdze, ze dlatego wszyscy maja rodzic ze swoimi facetami [emoji14] jakbym miala faceta, ktory na sama mysl nie jest zachwycony to bym go tam nie chciala nawet [emoji14]
Sent from my LG-K220 using Forum BabyBoom mobile app
Ale gdzie ja napisalam, ze facet MUSI byc przy porodzie?No nie wiem, mój się boi być przy porodzie no i co mam go zmusić? Myślę, że mogłoby być gorzej ... albo że to jego mieliby reanimować
Nie nie Chodzi tylko o to, że też zawsze wyobrażałam sobie poród z mężem ale nie zawsze jest tak, że facet czuje się na siłach Nie miałam nic złego na myśliAle gdzie ja napisalam, ze facet MUSI byc przy porodzie?
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom