reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
To zalezy od ludzi. Ja sobie sama rodzic nie wyobrazam, ale tez nie twierdze, ze dlatego wszyscy maja rodzic ze swoimi facetami [emoji14] jakbym miala faceta, ktory na sama mysl nie jest zachwycony to bym go tam nie chciala nawet [emoji14]

Sent from my LG-K220 using Forum BabyBoom mobile app

No nie wiem, mój się boi być przy porodzie no i co mam go zmusić? Myślę, że mogłoby być gorzej ... albo co gorsza to jego mieliby reanimować :p

Ostatnia edycja:
Ja będę rodzić pierwszy raz i bardzo się boję,strasznie bym chciała aby mąż był że mną ale jeżeli nie będzie chciał to nie będę go namawiać.jakos to przeżyje z nim czy bez niego [emoji2]

Napisane na LENNY w aplikacji Forum BabyBoom

Aa bo juz myslalam, ze moze zostalam zle zrozumiana :D ja to swietnie rozumiem, ze sa kobiety,ktore wola byc same albo z mama,siostra itp, ze faceci nie sa gotowi na taki widok i przezycia. Najwazniejsze to nikogo do niczego nie zmuszac, co nie ?;) znajoma zmusila swojego faceta i biedny taka traume mial :D

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Dobry wieczór, co za dzien debila miałam matko i córko... Obwodnica Wrocławia przywitala nas oberwaniem hmury...
W szpitalu nawet kolejek do kardiologa nie było, sun rachu ciachu przebadany itp. Za tp córka taką jazdę zrobiła ze myślałam ze razem z nia bede plakac z tych nerwów, mimo ze nic jej nie zrobili taka histerie miala ze szoook. Nie dała sie zbadac i za 2 miesiace wracamy. To chyba nie na moje nerwy....

Jeszcze wracając ojciec moj który byl szoferem dostal tel ze za 20 min meble przywoiozą a my 15 min od domu. Najlepsze jest to ze jak wół mieli na zleceniu dostawy tylko w sobotę! Eh i dawaj zamiast do domu to do rodziców pomagac z meblami.

Cieszę się ze wreszcie jestem juz w domku na kanapie z kubkiem herbaty...
Milego wieczoru ja musze oddech złapać i nadrobić

I mija leniwy wtorek.
Pogoda tragiczna
Ja z racji oszczednego trybu życia dużo czasu spędzam na kanapie.

Trzymam kciuki za wizyty✊✊✊.

Luska dobrze żeby zalozyli tą klamre.Będzie bezpiecznej skoro tak nisko ta szyjka.Lepiej dmuchać na zimne.Musi być dobrze✊.

Tak jak i w wielu innych tematach - ja mam swoje zdanie i nigdy nie chciałam żeby mąż był ze mną przy porodzie. Nie czułam takiej potrzeby. Teraz będę miała cesarke ale to i tak nie zmienia faktu że bym i teraz tego nie chciała.
Szanuje Wasze zdanie i to rozumiem. Tak jak widać każda z nas inna.

reklama
Safiya czyli odnośnie płci nadal cisza.
My właśnie wracamy z basenu i odczytałam smsa od koleżanki z pracy żebym nie kupowała wanienki bo szykują mi niespodziankę jak będę odchodzić na macierzyńskie.
Miłe to.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry