Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurczę ja śpię jak zabita więc ci nie powiem [emoji12]Nie przeszkadza ci dźwięk jak kuleczki w nocy się przemieszczają? Ja mam takie 2 małe poduchy. Czasem ten dźwięk pod uchem mnie drażni
Ja mam za 2 tyg w czw. Zobaczymy jak wyniki z krwi i zapytam o ten moj test pappa czy faktycznie moj wiek mial wiele znaczenia czy moze byc cos nie tak przez znieczulenie ogolne w 3.5 tyg... pewnie sama nie bedzie wiedziala... konsultanta mam na 23 marca o ile mnie pamiec nie myli. A ty luska genetyka w czw???Dzasta.o ja nadal nic nie czuję...u mnie 16 tc. a trzecia ciąża.Też się tym martwię.
Patysia152 między nami równe 2 tygodnie...ja jestem akurat po wizycie u położnej.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom