reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
U nad dziś będzie spaghetti.Mąż robi takie pyszne.Dziewczynki uwielbiają to może na kolacje zjedzą.
Dzag82 ale Ty masz powera.Ja jeszcze nic nie zrobiłam w domu....zawstydzona.
Masz szczęście że dzieci Ci tak zostaną same w domu.Moje by nie zostały w aucie tak ale nie w domu.Wczoraj za Wiki zatrzasnęły się drzwi w domu a myśmy z Emi jeszcze były na zewnątrz bo drzwi są takie że same się zamykają.Ile przez te parę minut było płaczu zanim otworzyłam je kluczem.
Adeline to fakt że lody czasem pomagają na ból gardła.Tu w UK w ogóle mówią że jak boli gardło nie wolno pić ciepłych napojów a tylko zimne.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@luska1979 pochwal się na wątku wyprawkowym zakupami :) ja moze teraz jak przyjdą pieniądze z wyrównaia to jakąś pierdółkę kupie :) kazda z Was sie chwali zakupami ze mnie cos tez zaczyna ruszac do tego :)

Dzag82 oj to wspòłczuję bo swoje musiałaś przeżyć przy chorowaniu synka.Mój brat urodzony w 36 tc. też tak chorował od urodzenia nonstop a nawet nie chodził do przedszkola.Dlatego ja zawsze powtarzałam że lepiej urodzić po terminie niż wcześniaczka.
Dobra zbieram się ogarnąć dom.Mąż grzebie przy aucie.Bo znów mu auto zastrajkowało rano a podobno to już na 100% miał być rozrusznik co mu auto rozładowywało.I nadal szuka zamiast zadzwonić do elektryka mechanika.I tak to jest z tymi złotymi rączkami.

Natalkuś tak to u Was wygląda.Ja nie rodziłam w polskim szpitalach to nie wiem jak to u Was wygląda.W UK dziecko sama ubierasz i faktycznie położne widzisz kilka razy dziennie a tak to jesteś sama z dzieckiem więc tu by pewnie by dało się ukryć że becika nie masz.

Ja będę rodzic w klinice i tez będę Ubierala w swoje ubranka po porodzie[emoji4]

Napisane na ZTE BLADE A310 w aplikacji Forum BabyBoom

No niestety chyba się historia powtarza.Właśnie dostałam telefon ze szpitala.Wyniki testu pappa złe...więc wskazuje to raczej na to że moje 3 dziecko też oddziedziczyło ten krótszy chromosom.Mam spotkanie w czwartek w szpitalu ze specjalistami.
Tylkaa wiem że to może być taka pierdka...ale właśnie żarówkę z bagażnika mąż już odłączył.

U nas też w tkmaxie dużo jest rożków i otulaczów i kocyków.Po kocyki muszę się tam wybrać ale chciałabym już znać płeć.
Guarana ja akurat z tego powodu bałam się zzo i przy sn nie brałam.Ja mam coś takiego dziwnego że nawet znieczulenie u dentysty całkowicie mi nie schodzi.Czasem nawet mam szczękę sparaliżowaną 3 dni więc boję się by mi nóg nie sparaliżowało na kilka dni.Biedna koleżanka.
Ikulka Twoja córcia to też Emilka....jakoś mnie to ominęło.

Ja miałam zzo. Jak mi kazali leżeć na boku to też mi tylko jedną stronę złapało. Dopiero później na plecach było ok. Nie wiem czy się zdecyduję na kolejne, wszystko zależy jak się sytuacja rozwinie. Nie wiem jak było u Ciebie, ale mnie na cały poród przykuli do łóżka, bez zzo nie dałabym rady.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No niestety chyba się historia powtarza.Właśnie dostałam telefon ze szpitala.Wyniki testu pappa złe...więc wskazuje to raczej na to że moje 3 dziecko też oddziedziczyło ten krótszy chromosom.Mam spotkanie w czwartek w szpitalu ze specjalistami.
Tylkaa wiem że to może być taka pierdka...ale właśnie żarówkę z bagażnika mąż już odłączył.

Kurczę może to tylko ryzyko wyszło źle. Amnio nie będziesz robić, tak pisałaś. To chyba dopiero po urodzeniu jakieś badania. Nie trać nadziei, wiesz dobrze że to liczby.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@luska1979 kochana, moze to ryzyko wyszli duże, a jesli nie to kurcze oby tylko było to jakas niewielka wada jak z dziewczynkami :* będzie dobrze, jestesmy z Tobą :*
A czy nie mowilas ze dziewczynki u Ciebie bardziej sa narażone na ten krótszy chromosom?

A ja wlasnie siedzę w kuchni na krzesle lekko zgieta przy kawie i cos mnie tam sie tak dziwnie zrobiło... Kurde 6 lat temu byłam w ciąży i teraz czuje sie jak pierworodka i nie wiem czy to to czy nie.... Grrr

reklama
@luska1979 kochana, moze to ryzyko wyszli duże, a jesli nie to kurcze oby tylko było to jakas niewielka wada jak z dziewczynkami :* będzie dobrze, jestesmy z Tobą :*
A czy nie mowilas ze dziewczynki u Ciebie bardziej sa narażone na ten krótszy chromosom?

A ja wlasnie siedzę w kuchni na krzesle lekko zgieta przy kawie i cos mnie tam sie tak dziwnie zrobiło... Kurde 6 lat temu byłam w ciąży i teraz czuje sie jak pierworodka i nie wiem czy to to czy nie.... Grrr
U mnie 5 lat i tez się czuje jakby wieki temu to było

Do góry