reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Lina1555 to super że nie przechodzcie ciężko ospy.
Saqita ja mieszkam w Szkocji i zwykle u nas wiosna już w lutym.Dziś fotek nie porobiłam bo telefon był rozładowany ale dodaje ze zeszłego roku z końca lutego.
1487532916-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Safiya fajnie Ci z wózkiem.
Aga to pewnie maluszek Ci daje znać.
Chromka w PL jest szczepienie na 3 lata?My mamy tylko boostera i to zwykle jest 3,5 roku a te szczepienia które niby wywołują autyzm u nas są na 1,5 roku a pierwsze objawy autyzmu ok.2,5 roku już można zdiagnozować więc pomiędzy 1 a 2 szczepieniem bynajmniej u nas i teoria obalona.
Adeline nie wiem.Nie znam tego leku.Co piszę na ulotce?
U nas to samo i pierwsze krokusy mi wyrosły...uwielbiam jak zima odchodzi.

Ratatujek gratuluję córci i zdrówka życzę dla starszej.
Morawka takiej mikstury na płukanie gardła nie znam.Zapamiętam skoro skuteczna.
Tylkaa to super...nowy rozdział w życiu.
U nas ciąża to kompletna niespodzianka.W życiu bym nie pomyślała że będę jeszcze w ciąży.Ale zawsze chcieliśmy mieć 3 dzieci...więc widocznie tak miałobyć.

Aga dzięki też tak słyszałam, że super Anex, ale...ja chcę używany a takich chyba nie ma, więc dupaaa. Nowego nie chcę bo to trzecie i trochę szkoda kasy, a niczego nie mamy poza częścią ciuchów i trochę zakupy wydrenują mam kieszeń.
A zdecydujemy się jak pooglądam na żywo, ale muszę jechać do Krakowa bo u mnie to chyba nie ma.

Margaretkaa ja podobnie jestem taka brzydka...makijaż ze mnie schodzi po 30 minutach i te pryszcze.A w poprzednich ciążach miałam taką super cerę.A mam 2 dziewczynki.Więc u mnie to raczej na chłopaka.
No u mnie 3 ciąża więc chyba już powinnam czuć....chyba taka moja natura że zawsze jestem ostatnia.
Ikulka powodzenia na wizycie.
Ja mam we wtorek i to 2 wizyty.

Ja też jutro wizytuję o 16, to już 17 tydzien.
Małe fika jak szalone od 2 tygodni i najmocniej jak leżę płasko, ale ja bandziocha jeszcze prawie nie mam i 3' więc pewnie dlatego intensywnie czuję:p

Ewelina09065 gratuluję poczucia ruchów.I Tobie Qńka.
Ja chyba jako ostatnia z tego groma poczuję ruchy bejbika.

U mnie druga ciaza wiec tez juz chyba powinnam cos czuć, w pierwszej poczułam ok 18 tyg, a tu ani widu, ani słychu :)ale przyjdzie na nas pora:)
Pamietam, ze najpierw to byly takie bulgoty jakby ale teraz jak mam bulgot i mysle ze to to to hmmm za nim idzie gaz ;):) wiec to na pewno nie ruchy tylko praca jelit :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
hey dziewczyny

W piątek pisałam, że mega słaby tydzień i wieczorem w piatek pojawiła sie opryszczka na wardze co oznacza u mnie osłabienie. nie ukrywam, że troche się stresuje tą opryszczką. Kobietki, które przechodziły opryszczke w ciąży - brałyście coś oprócz smarowania tego? Jakieś leki ?:confused:

Co do anemii - w poprzedniej ciąży miałam obniżoną hemoglobinę i mój gin przepisał zastrzyki z żelaza. O ile w trakcie podawania nic nie bolało, tak tydzień po porodzie wyszły siniaki i miejsca ukłuć stały się bolesne. Co najciekawsze bolesność i siniaki utrzymują się do dzisiaj a minęło 18 miesięcy !!!!!:szok::szok:

Ja weszłam w 17 tc i raczej ruchów nie czuje. Zaczynam schizować, bo wizyta dopiero za tydzień. Juz 2 tygodnie mojego bejbika nie widziałam.:frown:

Do góry