reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Ancymonka, no i super :blink: Tylko igieł tych samych nie używajcie. A po co koleżankę w szpitalu zostawili? :oo: Musiała mieć mega anomalie powyżej normy, albo cukier raz w kosmos a raz za niski. Normalnie się w szpitalu nie zostaje.
A może w ogóle wszystko będzie ok i zaraz wrócisz do smażonego i słodkości :blink:
Nie no co, nigdy bym nie użyła tej samej igły ... Aż mi ciarki przeszły...
Ona miała czut powyżej normy, już przekroczyła przedział cukrzycy. I po tygodniu jak wróciła to poziom jej się nie zmienił i zostawili zobaczyć czy jak będzie jadła w szpitalu pod nadzorem i to co oni podają czy coś się zmieni. Ale nie dała rady jeść szpitalnego jedzenia i chodziła do Biedronki (bo była tuż obok)po sałaty i jogurty naturalne bez cukru...

reklama
Dziwne podejście lekarzy szczerze mówiąc... Gdyby każdy tak robił, to szpitale byłyby pełne ciężarnych, bo cukrzyca ciążowa występuje naprawdę na dużą skalę. Dopiero w takiej poradni diabetologicznej sobie to człowiek uzmysławia. Ja bym się nie zgodziła na obserwacje w szpitalu. Jestem dorosła, skoro dostaję instrukcje co, z czym i kiedy mogę jeść, to będąc odpowiedzialna po prostu się tego trzymam i nikt nie musi patrzeć 3 dni jak jem, tylko sama się kontroluję. Co innego, gdyby wychodziły przy badaniu poziomu cukru w domu jakieś hocki klocki, albo źle bym się czuła... Ale jak ciut powyżej normy - ja tak też miałam - to bez sensu.

Super, że już możecie nadać,tak bezpłciowo się zwracać jest ciężko ☺ a miałaś jakieś przeczucia co do płci ,czy było totalne zaskoczenie ?
Wszyscy dookoła pewnie jak i u Was przepowiadali- u mnie akurat chłopa.
Ja wyjątkowo nie miałam przeczucia. I tak jakby na przekor wszystkim myślałam że to może babeczka.
Szczerze zdziwiłam się jak mi lekarz pokazał wystajàcà antenę w czwartek.

Atfk Remik będzie miał synek na imię?
Saqita witaj.Mam dzieci w podobnym wieku i tylko 2 lata jesten od Ciebie młodsza.
To super że dzidziuś zdrowy.U mnie może być różnie bo już mam 2 dzieci z obciążeniem genetycznym.
Ania Ck gratuluję....a ja nadal nic.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Atfk Remik będzie miał synek na imię?
Saqita witaj.Mam dzieci w podobnym wieku i tylko 2 lata jesten od Ciebie młodsza.
To super że dzidziuś zdrowy.U mnie może być różnie bo już mam 2 dzieci z obciążeniem genetycznym.
Ania Ck gratuluję....a ja nadal nic.

Tak tak. W piątek wybraliśmy w rodzinnej debacie. Remigiusz.

reklama
Ja się o ciąży dowiedziałam 10 grudnia.Więc też już trochę czasu minęło.Ja kompletuje wyprawkę jak szalona.Czuję się jakbym była w ciąży bo by mnie teraz nie mdliło.Martwię się tylko brakiem ruchów

Do góry