reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Witajcie kobietki ☺

Odnośnie szczepień to moja młodzież i Filip i Kaja szczepionka zgodnie z kalendarzem.Bez żadnych dodatkowych. I teraz Remika siedzącego w brzuchu też tak zamierzamy szczepic☺.

Atfk widzę, że imię wybraliście śliczne

Hej! Może i ja dołączę do Was. Przyjmiecie starą babę z dwójką dzieci trzecim w drodze? Spojrzałam na listę to chyba starszej ciążówki nie ma :) Latem czterdziecha mi stuknie, ale jestem młoda mamą: mam 7- latka i 4-latkę, a w brzuchu 13,3 tc.

Saqita witaj jedzenie to najlepszy temat na wątku

A co do zamkniętego wątku... To może zróbmy ankietę, jeśli większość będzie za to chyba czas się już zasłonić w końcu 2 trymestr prawie u każdej

Ja też jestem za zamknięciem wątku ☺ jak ktoś chciał dołączyć, to dołączył

reklama
@Saqita hej hej :) witamy nowa mamuśkę:)

Ja właśnie wróciłam ze spaceru z synkiem, niby szaro buro ale sprawdziłam smoga ;) stan dobry co rzadko sie u nas zdarza ostatnio to dawaj :) ale tylko sie nawkurzalam bo oczywiście najlepsze te zalodzone kałuże za kostki i skoki do nich przez młodego :)
Wogole to włączyła mi sie dzisiaj znowu jakaś schiza co do tych plamien, ostatnio tfu tfu odpukać nie mam juz 3 tydzień a dzisiaj non stop sprawdzam bo cos tam mi sie wydawało brrr muszę sie otrząsnąć :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mysle ze teraz jeszcze kilka osób moze dołączyć bo to czas ze jesteśmy po prenatalnych w większości i dużo osób zaczyna dopiero wierzyć w ta ciąże :) i przede wszystkim dzielić sie nią z innymi:) Moi rodzice dowiedzieli sie np tydzień temu dopiero :) a teście yyy dowiedzą sie na dniach :) chyba ;)
Moze poczekajmy do końca lutego:) taka moja zupełnie luźna propozycja:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

zaraz wychodzę na spotkanie z koleżankami z pracy - dzisiaj kuchnia indyjska mniam :happy2:
śpię u rodziców, bo pod nosem jest diagnostyka 24/7, więc zrobię badania, co by się nie zwalniać z pracy w tygodniu :happy:

jestem za zamknięciem wątku :happy:

życzę wam miłego popołudnia i wieczoru!

zaraz wychodzę na spotkanie z koleżankami z pracy - dzisiaj kuchnia indyjska mniam :happy2:
śpię u rodziców, bo pod nosem jest diagnostyka 24/7, więc zrobię badania, co by się nie zwalniać z pracy w tygodniu :happy:

jestem za zamknięciem wątku :happy:

życzę wam miłego popołudnia i wieczoru!
Zresetuj się jak najbardziej, każdej z nas jest to potrzebne, aaa i smacznego

Ania to się zwie ciążowe odmóżdżenie.

Ja wprawdzie dopiero co nowak forumowa ale jestem za poczekaniem do końca miesiąca i zamknięciem.

Ja tez za zamknieciem jestem. Ja dziś na spokojnie posprzatalam szafy dzieciaków no i musze się na zakupy dla starszyzny wybrać a później zabiorę się za wyprawkę dla maluszka

Wrocilam od mamy. Pospacerowalam z 5km. Dotlenilam sie. Weszlam do sklepu po konserwowa papryke bo nagle tak mnie zlapala chec ze oddalabym wszystko. Juz sie nia najadlam. Pycha

reklama
Wy juz co niektore wyprawke kompletujecie a ja nadal nie czuje ciąży. Pomimo tego ze objawy mam ciazowe ( wymioty, brak apetytu, zmęczenie, senność, schudlam 10 kg) a właściwie miałam, bo teraz trochę się wyciszyly
To nie czuje sie w ciąży

Do góry