reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Wy juz co niektore wyprawke kompletujecie a ja nadal nie czuje ciąży. Pomimo tego ze objawy mam ciazowe ( wymioty, brak apetytu, zmęczenie, senność, schudlam 10 kg) a właściwie miałam, bo teraz trochę się wyciszyly
To nie czuje sie w ciąży
U mnie dokładnie to samo. Niby mam część rzeczy po synku (wózek, łóżeczko, przewijak itp.), ale jako, że on jest z listopada, to ubranka muszę kupić, tym bardziej jak będzie dziewczynka. I zero ciśnienia na zakup czegokolwiek. Aż ostatnio jak tak sobie o tym pomyślałam to mi się przykro zrobiło, że teraz tak jakoś tego nie czuje, bo w pierwszej ciąży szalałam od 12tc[emoji33] a teraz.. 14tc i nawet nie myślę o zakupach

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie dokładnie to samo. Niby mam część rzeczy po synku (wózek, łóżeczko, przewijak itp.), ale jako, że on jest z listopada, to ubranka muszę kupić, tym bardziej jak będzie dziewczynka. I zero ciśnienia na zakup czegokolwiek. Aż ostatnio jak tak sobie o tym pomyślałam to mi się przykro zrobiło, że teraz tak jakoś tego nie czuje, bo w pierwszej ciąży szalałam od 12tc[emoji33] a teraz.. 14tc i nawet nie myślę o zakupach

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Spoko [emoji12] ja tez nic ale to nic nie czuję względem kompletowania wyprawki. Bardziej bawią mnie projekty z synkiem. Wczoraj ścigaliśmy się na rowerach. Dzisaj zrobiliśmy swoją ala platelinę
76a0127da153417d9a3ad75dbf10cf82.jpg

Potem mamy w planach piasek kinetyczny. Zaraz będziemy wysiewać swoje warzywka w domu. Na wyprawkę mam jeszcze czas. Zacznę panikować tak po 20 tygodniu [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kurde... ja pamiętam jak dziś 17 grudnia dowiedziałam się że jestem w ciąży a tu już w 1/3 drogi jest :D szok jak ten czas leci byleby do sierpnia :)

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
My dowiedzieliśmy się 2 dni przed świętami. :) nikomu nic nie mówiliśmy bez potwierdzenia lekarza. a przy opłatku życzyli nam bobaska w nowym roku, to z mężem tylko uśmiechaliśmy się :)
A to prawda, już 1/3 za nami :)

Ja nie mam jeszcze nic dla malucha ale zanim zaszlam w ciążę to myślałam ze bede szalec, kupować, kompletować...a tu nic

Witajcie kobietki ☺

Atfk widzę, że imię wybraliście śliczne

Saqita witaj jedzenie to najlepszy temat na wątku

Ja też jestem za zamknięciem wątku ☺ jak ktoś chciał dołączyć, to dołączył
Dziękuję kochana☺. Wczoraj odbyła się narada rodzinna i wybraliśmy wspólnie Remigiusza . Więc już nasz brzuszek zwie się Remik, Remek, Remcio...jak kto chce.

reklama
Do góry