safiya
Fanka BB :)
Podpisuję się - mam maszynę i jeszcze żaden chleb mi nie wyszedłA ma ktos fajne przepisy do maszyny do chleba?? Ja musze sie zawziasc i zrobic zakwas...
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podpisuję się - mam maszynę i jeszcze żaden chleb mi nie wyszedłA ma ktos fajne przepisy do maszyny do chleba?? Ja musze sie zawziasc i zrobic zakwas...
Nie no mi kazdy wychodzi ale nie az taki smaczby jak polskiPodpisuję się - mam maszynę i jeszcze żaden chleb mi nie wyszedł
No co wy? Ja mam taką z Lidla i tam książeczka do niej była i z tego piekę. Gotowa mieszanka do wypieku z Lidla też wychodzi.Podpisuję się - mam maszynę i jeszcze żaden chleb mi nie wyszedł
Nie no mi kazdy wychodzi ale nie az taki smaczby jak polski
wrzucam składniki jak tam karzą i niestety nic ..No co wy? Ja mam taką z Lidla i tam książeczka do niej była i z tego piekę. Gotowa mieszanka do wypieku z Lidla też wychodzi.
Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom