reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Witamy nowa mamę :)

Boże zapomniałam jaki motłoch jest w weekendy w sklepach, na szczęście największy tłum pojawił się pod koniec zakupów. Jak siedziałam i czekałam na męża przed sklepem gdzie podszedł kupić nowe deski do krojenia spokojnie zagryzałam parówkę i bułkę to gapili się na mnie jak na wypłocha. Dziwne uczucie, aż buła stawała mi w gardle... to taki dziwny widok, że nie jadłam hamburgera czy innego fasta?
Zakupy na tydzień zrobione uffff... zostaje do kupienia tylko na bieżąco mięsko i warzywko... Ale smaka mi narobili na knedle ze śliwką... Tylko ciężko kpić takie dobre gotowce a samej nie chce mi się robić.

Miałam ogarniać to umyłam tylko blat w kuchni i kibelek i padam. Ehhh nienawidzę zakupów.

Jej kopiec kreta... normalnie aż ślinka pociekła. W poniedziałek bede musiała wybrać się do Oskroby bo tam mają naj takie małe :) idealne do kawy.

A i kupiłam M jak mama. Któraś pisała, że numer znacznie lepszy od poprzedniego. Zgadzam się w pełni. Wreszcie coś ciekawego tam napisali, oprócz ZD, mazi płodowej, jest też artykuł dotyczy świadczeń i urlopów w pracy 2017

@klusek może się obrócił dzidziuś, miałam tak kilka dni nic...
Mój jeszcze nie rąbie tak żeby przez brzuch czuć, pewnie tłuszczyk przeszkadza ;)

@Saqita witaj :) a skąd jesteś?

Ja się podpisuję pod zamkniętym. Od kiedy tam chcecie.

Ciągnę męża do sklepów meblowych w poszukiwaniu kanapy i łóżka [emoji3] zobaczymy jak mi pójdzie.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja z Olsztyna (warmińsko-mazurskie).

Kotomiś przypomniałaś mi dzisiaj moją wściekłość w Cauflandzie. Wpadłam właśnie po lody i może owoce,a tu już na owocach ludzie mnie osłabili. Święte krowy z wózkami.Padł rozkaz do dzieci: ,,stoicie tu i się nie ruszacie - matka pomidory idzie ważyć". Potem był slalom między babciami, dziadkami i innymi ledwo przytomnymi i na koniec chwyciłam lody i prosta do kasy i .... zonk. Kolejki na maksa. Ja za dziadka z koszykiem wypchanym po brzegi. Był bezwzględny; ja 3 rzeczy w koszyku, 2 dzieci - nie zlitował się. Odmówiłam dwie mantry i wypadłam ze sklepu z prędkością świetlną - no oczywiście z lodami w torebce. .. CZy ja nie mówiłam wcześniej, że nie mam zachcianek :baffled:

Do góry