GuaRaNa
Fanka BB :)
Moja teściowa piecze jakiś taku chleb że tylko zabełtać i do piekarnika. Jak masz jeszcze siły próbować to skombinuję przepis. Ja leń - maszyna piecze.O szczepienia. Okropny temat. Ja osobiście, jako nieuświadomiona dzicz, nie mogę słuchać, że dziecko ma autyzm od szczepionki. Autyzm ma jednak nieco inne podłoże...
Z drugiej strony rozumiem rozpacz rodziców i desperackie szukanie powodów takich problemów.zdrowotnych u dziecka.
Syn znajomej nieszczepiony, bo ona jest bardzo przeciwna. Walczyła zacięcie. Zgadnijcie, co u niego finalnie zdiagnozowali tuż przed trzecim urodzinami...
Szczepię 5w1, dodatkowo rotawirus i ospa. I szczepienie przeciw rota naprawdę działa i ratuje dzieciaczki, sprawdzone. A ospę szczepię bo dzieci w żłobku mają za free a mnie już za dużo chorób, ospy dodatkowo mi nie trzeba.
Morawka, zazdroszczę takie swojskiego, prawdziwego, domowego chleba. Ja od kilku lat jestem motywowania przez Sierpniówki 2012, ale nie mam do tego chyba zdolności i cierpliwości jednak. Za dużo roboty z tym zakwasem Ciasta, ciasteczka, torty - no problem. Ale bułki i chleb mi nie wychodzą.
A makaron ryżowy u nas jest w byle jakim najmniejszym spożywczaku. Niech mąż sprawdzi.
Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom