reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Ignacy to mój tata ma na drugie imię.
Dzag82 nie wiedziałam że miałaś cukrzycę ciążową?W drugiej czy pierwszej?
Truskaweczka gratulacje z powodu nowego lokum.Nie wiedziałam że też szukacie nowego lokum.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Patysia152 to ja nie wiem dlaczego tak jest.
Ciekawe co za perełki mi wyślą w tym liście.
Ja mam ten sam problem co 25_pixels że imię musi być łatwe do wymowy również dla Szkotów.Moje imię łatwe Lucyna do wymowy dla nas ale dla ich to masakra...luciana jestem.Dlatego będzie Marcin dla nich Martin.

My też z mężem nie umiemy się dogadać co do imienia dla dziewczynki.Może jednak będzie chłopak.
Moje dziewczynki nie mają wady wzroku.
Wiki po urodzeniu miała zeza ale mieliśmy badania i wyszło że to mięśnie gałki ocznej były słabiej rozwinięte i nie nadążały za ruchem gałek ocznych i dlatego na fotkach to wychodziło jak zez.

Jejku zazdroszczę wam, że jecie te wszystkie słodycze i lody i macie niski cukier :D
Wcześniej nie pomyślałabym, że wynik będzie tak nieciekawy, nie ma u mnie w rodzinie cukrzyków :/
Jaka wam wyszła glukoza na czczo ?
Za 1 razem 110. Za drugim 96. Przy krzywej na czczo pierwszy pomiar przed glukozą 102. Dziś 94.

reklama
Patysia152 ja miałam ten najdokładniejszy test pappa poczwórny.Go dopiero się robi w 15 tc.I też bada w kierunku rozszczepu kręgosłupa.No zobaczmy kiedy list dostanę bo powiedzieli do 2 tygodni i co tam napiszą.W drugiej ciąży wyników nie miałam w tym liście tylko tyle że istnieje u nas wysokie ryzyko wystąpienia zespołu downa i że we wtorek mamy spotkanie w szpitalu z tego powodu.Można zejść na zawał jak się dostanie taki list.A było to w sobotę.

Do góry