luska1979
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć dziewczyny
mam pytanie odnośnie lodów,bo widzę,że wiele z Was je ,ja sama 4 zjadłam w tej ciąży ,ale ostatnio trafiłam na artykuł ,że w ciązy nie powinno się jeść lodów ,bo można załapać bakterię listeriozę,która jest niebezpieczna co Wy na to?
Przy takiej pogodzie to zwariować idzieA ja godzinę temu się obudziłam i też mnie mocno głowa boli.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Łączę się w bólu też mam dzień do d..y [emoji58]@Truskaweczka2017 kurcze chyba faktycznie cukrzyca :-( , ale spoko jak dla mnie dieta nie byla taka straszna, male regularne, pelnoziarniste posilki i zero cukrow prostych (slodyczy) no i owoce tez bez szalenstw te bardziej slodkie. Dasz rade ;-) , kwestia przyzwyczajenia , ale czego nie robimy dla naszych maluszkow . Ja to jak mialam czas posilku, a byla poza domem to kanapka i pudelko z warzywkami w torbie i jechane [emoji14] . Gratki mieszkania :-)
Witam nowa mamusie :-)
A ja z koleii mam okropnie suche dlonie :-(
@ikulka spokojnie kochana, na pewno wszystko jest ok!!
Co do norm to co lekarz to moze byc inaczej , u mnie np sa dwa wyniki , na czczo do 95 , np 2h pon 120.
Ja kiwi kupowalam wczoraj za 15centow za sztuke ;-)
Moje gwiazdy na szczescie maja imiona polsko/niemieckie o czym nawet nie wiedzialam tylko niemieckie wersje sa z "C" zamiast "K" na poczatku ;-) . Imiona ustalam ja maz sie godzi ma wszystko , tylko cory musza zaakceptowac , no i mamy juz ustalone ;-) .
Ojj widze, ze wiecej z nas szykuje sie na walke z cukrzyca :-/ , ale laski w kupie razniej ;-)
@dzag82 pisze Twoim patentem ;-) , ale teskno mi za appka :-( , to chyna moj tel juz jest na zlom :-(
Ja mam dzis dzien do du.. , jakos tak nijako sie czuje ehhh. Jeszcze jakas kanapke przegryze i zmykam lulu. Dobrej nocy i spokojnego weekendu :-*