reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
@Truskaweczka2017 kurcze chyba faktycznie cukrzyca :-( , ale spoko jak dla mnie dieta nie byla taka straszna, male regularne, pelnoziarniste posilki i zero cukrow prostych (slodyczy) no i owoce tez bez szalenstw te bardziej slodkie. Dasz rade ;-) , kwestia przyzwyczajenia , ale czego nie robimy dla naszych maluszkow . Ja to jak mialam czas posilku, a byla poza domem to kanapka i pudelko z warzywkami w torbie i jechane :p . Gratki mieszkania :-)

Witam nowa mamusie :-)

A ja z koleii mam okropnie suche dlonie :-(

@ikulka spokojnie kochana, na pewno wszystko jest ok!!

Co do norm to co lekarz to moze byc inaczej , u mnie np sa dwa wyniki , na czczo do 95 , np 2h pon 120.

Ja kiwi kupowalam wczoraj za 15centow za sztuke ;-)

Moje gwiazdy na szczescie maja imiona polsko/niemieckie o czym nawet nie wiedzialam tylko niemieckie wersje sa z "C" zamiast "K" na poczatku ;-) . Imiona ustalam ja maz sie godzi ma wszystko :-D , tylko cory musza zaakceptowac :p , no i mamy juz ustalone ;-) .

Ojj widze, ze wiecej z nas szykuje sie na walke z cukrzyca :-/ , ale laski w kupie razniej ;-)

@dzag82 pisze Twoim patentem ;-) , ale teskno mi za appka :-( , to chyna moj tel juz jest na zlom :-(

Ja mam dzis dzien do du.. , jakos tak nijako sie czuje ehhh. Jeszcze jakas kanapke przegryze i zmykam lulu. Dobrej nocy i spokojnego weekendu :-*

Cześć dziewczyny :)

mam pytanie odnośnie lodów,bo widzę,że wiele z Was je ,ja sama 4 zjadłam w tej ciąży ,ale ostatnio trafiłam na artykuł ,że w ciązy nie powinno się jeść lodów ,bo można załapać bakterię listeriozę,która jest niebezpieczna co Wy na to?

I dopiero teraz to czytam, jak właśnie opędzlowałam truskawkowy kubek :oo: :p
Eh gdybyśmy miały patrzeć na to co można w ciąży, a czego nie to pofiksowałybyśmy :D
luz to moja trzecia ciąża w każdej zajadam się lodami i żyję :happy:

@myycha ja miałam takie ryzyko z racji wieku, powtarzam za lekarką co powiedziała, po usg skorygowane już inne.
@anczqa witaj wśród sierpniowych mam :)
@Truskaweczka2017 a poprzednio też mialaś cukrzycę? Trzymaj się dzielnie, nie znam się ale to chyba nie koniec świata. Kurka teraz doczytałam o tej diecie - różowo nie jest...ale dasz radę kochana
@25_pixels hahaha teściwa rulez
@kotomiś to lizak czy jakiś żelek gigant?
@marii19 olaboga [emoji33] nie wiedziałam że tyle razy można na to chorować... Wydaje mi się że czujesz właśnie dzidzię.
@ikulka a to dopiero początek kolorowych snów...mi też się śnią różne rzeczy nawet nie piszę, ale można się wystraszyć bo wszystko takie realistyczne.
@Maargaretkaa na lato 2018 to chyba jeszcze spokojnie załatwicie, gorzej jak jakieś miejsce mega oblegane. Co do zaproszeń dużo firm robi już wszystko w tym samym klimacie, zaproszenia, winietki, podziękowania, nalepki na butelki itp.
@MamaT normalnie nie piję coli, a teraz...już powiedziałam mężowi ze ma nie kupować bo każdą ilość obrócę!
@pamqsku a nie ma opcji żeby jeszcze raz gdzieś na badanie pójść. Ciężko z takim maluchem.

Pocieszyłyście mnie troszkę że nie tylko ja tyle jem ;) ciągle bym coś żuchlała.
Młoda moja po tygodniu ma tyle zadań że będziemy przez pół weekendu odrabiać. Przynajmniej jej to idzie jakoś.

Mi się dzieć od wczoraj rozpycha na wszystkie strony aż boli ale cieszę się że daje o sobie znać. Idę zaraz zalegać bo intensywny dzień dzisiaj był. Pewnie i tak jeszcze będę pisać bo się wyspałam dzisiaj że hej ;)

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Truskaweczka2017 kurcze chyba faktycznie cukrzyca :-( , ale spoko jak dla mnie dieta nie byla taka straszna, male regularne, pelnoziarniste posilki i zero cukrow prostych (slodyczy) no i owoce tez bez szalenstw te bardziej slodkie. Dasz rade ;-) , kwestia przyzwyczajenia , ale czego nie robimy dla naszych maluszkow . Ja to jak mialam czas posilku, a byla poza domem to kanapka i pudelko z warzywkami w torbie i jechane [emoji14] . Gratki mieszkania :-)

Witam nowa mamusie :-)

A ja z koleii mam okropnie suche dlonie :-(

@ikulka spokojnie kochana, na pewno wszystko jest ok!!

Co do norm to co lekarz to moze byc inaczej , u mnie np sa dwa wyniki , na czczo do 95 , np 2h pon 120.

Ja kiwi kupowalam wczoraj za 15centow za sztuke ;-)

Moje gwiazdy na szczescie maja imiona polsko/niemieckie o czym nawet nie wiedzialam tylko niemieckie wersje sa z "C" zamiast "K" na poczatku ;-) . Imiona ustalam ja maz sie godzi ma wszystko :-D , tylko cory musza zaakceptowac :p , no i mamy juz ustalone ;-) .

Ojj widze, ze wiecej z nas szykuje sie na walke z cukrzyca :-/ , ale laski w kupie razniej ;-)

@dzag82 pisze Twoim patentem ;-) , ale teskno mi za appka :-( , to chyna moj tel juz jest na zlom :-(

Ja mam dzis dzien do du.. , jakos tak nijako sie czuje ehhh. Jeszcze jakas kanapke przegryze i zmykam lulu. Dobrej nocy i spokojnego weekendu :-*
Łączę się w bólu też mam dzień do d..y [emoji58]

Napisane na ZTE BLADE A310 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@GuaRaNa tak trzeba będzie zrobic... Najpierw pogadam ze znajoma której dzieciaki noszą okulary, jak to u niej bylo...a później najwyzej pójdziemy gdzies prywatnie sprawdzić wzrok bo wcale mi sie usmiechaja te okulary.. Wiadomo jak trzeba będzie to trzeba ale aż nie mogę w to uwierzyć...nikt w rodzinie nie nosi okularów... Dziadków nie liczę bo dopiero na starość im wzrok padl :)

Do góry