Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie mój mąż juz w snach w czasie ciąży ze 3 razy zostawił dla innej. Dziś w nocy też właśnie [emoji20] [emoji3]Ikulka tez mialam ostatnio koszmar. Ze moj byly mnie strasznie pobil. Jezu balam sie wstac do lazienki.
Na szczescie mamy normalny kontakt.
Glupie sny sa czasem.
Oj mój też już parę razy heheMnie mój mąż juz w snach w czasie ciąży ze 3 razy zostawił dla innej. Dziś w nocy też właśnie [emoji20] [emoji3]
Ja mam w tym 28 tyg. Ale tutaj dziwne sa... pije glukoze w domu i po 2h mam sie pojawic na badanie krwi... i tyleJa tez jeszcze nie mialam badania z piciem glukozy i myslalam ze jak mam dobre wyniki to nie musze ale niestety gin mnie uswiadomila ze bede miec ale pozniej[emoji22][emoji22]
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom