reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Jestem z siebie dumna bo wraca do mnie moc i ogarnęłam kuchnię u łazienkę. Teraz chwilę odpoczne i ogarnę pokój

Ja tez jeszcze nie mialam badania z piciem glukozy i myslalam ze jak mam dobre wyniki to nie musze ale niestety gin mnie uswiadomila ze bede miec ale pozniej[emoji22][emoji22]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam w tym 28 tyg. Ale tutaj dziwne sa... pije glukoze w domu i po 2h mam sie pojawic na badanie krwi... i tyle

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też w sumie mam tylko brzuszek i tyle o ciąży mi przypomina i to że nie mogę wziąć silniejszych prochów na głowę.
Kotomiś u nas kiwi za funta.
Och skąd ja znam takich pracowników....
Patysia przestań.Ja w drugiej ciąży miałam ryzyko zespołu downa 1 do 52 a Wiki downa nie ma.Z racji że mamy tą mikrodelecję nasze parametry były podwyższone węc widać jak test pappa jest wiarygodny.
A jeśli o kość nosową to wyraźnie byłą ją widać na zdjęciu.
Poza tym gdyby coś było na rzeczy zaraz byś miała spotkanie z genetykami w szpitalu.Oni chyba oceniają duże ryzyko od 1 do 500.
Jak ktoś tu ma się stresować to napewno ja mam większe powody do stresu niż Ty.

Mychaa u nas nie podają wyników testu pappa.One są tylko do wglądu w szpitalu.Pokażą Ci jak mi to zrobili jak ryzyko jest wysokie.A w liście oszacują Ci tylko ryzyko.

Jejku zazdroszczę wam, że jecie te wszystkie słodycze i lody i macie niski cukier :D
Wcześniej nie pomyślałabym, że wynik będzie tak nieciekawy, nie ma u mnie w rodzinie cukrzyków :/
Jaka wam wyszła glukoza na czczo ?

reklama
Do góry