Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jesteś starszaPatysia152 pisze:dostalam list z wynikami i mam lekko mieszane uczucia... ryzyko na DS mam 1 na 7500 niby male ale z pierwszym mialam 1 na 50000... nie wiem jak to odbierac...
Starsza o półtora roku... to az tak nie powinno drastycznie wplynac..Jesteś starsza![]()
Pierwsze to musisz od lekarza dostać zaświadczenie o wysokości ciąży ją tam też miałam napisane kiedy jest data porodu, jak jesteś panną to tylko to zaświadczenie i wy i dowody osobiste są potrzebne. Wygląda to tak że na miejscu piszesz formulke że prosicie o wydanie zaświadczenia o uznaniu ojcostwa dziecka poczetego, oboje podpisujecie i wtedy kierownik usc u którego całą procedura się odbywa (u nas zastepczyni ) pyta jakie nazwisko/nazwiska będzie dziecko nosiło i daje dokumenty do podpisania i tyle może 20 minut to zajęło łącznie z pouczeniem jaka jest różnica między uznaniem dziecka i przysposobieniem dziecka i też pouczenie jakie prawa i obowiązki mamy oboje. A zrobiliśmy to już teraz żeby później się tym nie martwićMoniMo ooo tak wczesnie byliscie w urzedzie. Jak to wyglada. Pytaja o date urodzenia? Bo my tez chcemy isc. Ale myslalam ok 30tyg
Pycha ja sama nawet robieKiszony kalafior? Bleeh, to się je?![]()
Sam fakt, ze jestes starsza niz przy poprzedniej ciazy ma wplyw na ta statystyke... Prosze Cie, tylko sie nie przejmuj tym wynikiem, na prawde nie ma czym :*Witam. Nie uda mi sie doczyta z moim jeczydlem... dostalam list z wynikami i mam lekko mieszane uczucia... ryzyko na DS mam 1 na 7500 niby male ale z pierwszym mialam 1 na 50000... nie wiem jak to odbierac...
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
WplywaStarsza o półtora roku... to az tak nie powinno drastycznie wplynac..
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom