Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Słodka sunia eh i taki ciężki los ją spotkał wierzę, że znajdzie wreszcie swoje miejsce na świecieWitam dziewczyny. Wczoraj taki piękny dzień a dzisiaj znowu pochmurnie...
Ja od wczoraj mam u siebie sunie która została znaleziona na polu.. chodziła po wsi i wyjadala śmieci... była już w zaawansowanej ciazy... miała 10 szczeniaków...
wczoraj miała zabieg sterylizacji i usunięcia szczeniąt i trafiła do mnie na dom tymczasowy...
jest taka biedna i mądra... spokojna grzeczniutka... zakochałam się ... no ale w obecnej sytuacji muszę jej znaleźć jakiś domek.
Może moglybyście popytać znajomych czy nie chcieliby super grzecznego ułożonego spokojnego psiaka... ma ok 2 latek.
Odbiór w Łodzi.
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie też niby chłopak potwierdzony przez 2 różnych lekarzy a od mięsa to z daleka najchętniej, od przyprawionych rzeczy tym bardziej... jedyne do czego mnie ciągnie to kiwi@luska1979 Z tymi smakami to ja bym też nie wierzyła... Ja tylko kwaśne, ogorki konserwowe i inne warzywa z zalewy, łagodne potrawy bez przypraw i soli, czysta jajecznica, serek topiony z bułką, i dżemiki różne, deserki mleczne, kaszki, kakao, cuksy toffi, wafelki, ciasteczka a niby chłopak 75% więc nie powinnam wcinac miecha na które patrzeć nie mogę?