Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jesteś starszaPatysia152 pisze:dostalam list z wynikami i mam lekko mieszane uczucia... ryzyko na DS mam 1 na 7500 niby male ale z pierwszym mialam 1 na 50000... nie wiem jak to odbierac...
Starsza o półtora roku... to az tak nie powinno drastycznie wplynac..Jesteś starsza
Pierwsze to musisz od lekarza dostać zaświadczenie o wysokości ciąży ją tam też miałam napisane kiedy jest data porodu, jak jesteś panną to tylko to zaświadczenie i wy i dowody osobiste są potrzebne. Wygląda to tak że na miejscu piszesz formulke że prosicie o wydanie zaświadczenia o uznaniu ojcostwa dziecka poczetego, oboje podpisujecie i wtedy kierownik usc u którego całą procedura się odbywa (u nas zastepczyni ) pyta jakie nazwisko/nazwiska będzie dziecko nosiło i daje dokumenty do podpisania i tyle może 20 minut to zajęło łącznie z pouczeniem jaka jest różnica między uznaniem dziecka i przysposobieniem dziecka i też pouczenie jakie prawa i obowiązki mamy oboje. A zrobiliśmy to już teraz żeby później się tym nie martwićMoniMo ooo tak wczesnie byliscie w urzedzie. Jak to wyglada. Pytaja o date urodzenia? Bo my tez chcemy isc. Ale myslalam ok 30tyg
Pycha ja sama nawet robieKiszony kalafior? Bleeh, to się je?
Sam fakt, ze jestes starsza niz przy poprzedniej ciazy ma wplyw na ta statystyke... Prosze Cie, tylko sie nie przejmuj tym wynikiem, na prawde nie ma czym :*Witam. Nie uda mi sie doczyta z moim jeczydlem... dostalam list z wynikami i mam lekko mieszane uczucia... ryzyko na DS mam 1 na 7500 niby male ale z pierwszym mialam 1 na 50000... nie wiem jak to odbierac...
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
WplywaStarsza o półtora roku... to az tak nie powinno drastycznie wplynac..
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom