weronika123456
Zaciekawiona BB
No mnie trochę zaczyna brzuszek swedziec , skóra się pewnie zacznie naciagac
na pewno
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No mnie trochę zaczyna brzuszek swedziec , skóra się pewnie zacznie naciagac
Niby najlepszy jest koło 2 ale przy burzy hormonalnej którą przechodzimy taki wynik może być za chwilę inny. Ja zaczynałam ciążę od 0,9 a po 2miesiącach miałam 6,06 (z tym że nie ma co nas porównywać bo ja choruję od lat na Hashimoto)Cześć dziewczyny!
@luska1979
Nic się nie dzieje ale ostatnią wizytę u gina miałam 2.01. Potrzebowałam też skierowanie na USG polowkowe żeby termin klepnąć, poaztym nie miałam karty ciąży bo ostatnio ich zabrakło...
Ale już odbyłam wizytę i wreszcie się doczekałam karty[emoji16][emoji16][emoji16]
Mam pytanie do dziewczyn tarczycowych mam taki wynik TSH
Pan doktor stwierdził że za niski w ciaży i że mam się udać na konsultację do endokrynologa(juz sie zapisałam na koniec miesiąca)
Miała któraś podobny wynik? Co się z tym wiąże?
Dodam że nigdy nie miałam problemów z tarczycą[emoji53]
No to udaj się na zasłużony odpoczynek.Ja niestety musialam bo po zimie nie widzialam juz swiata.Niestety nikt za mnie tego nie zrobi i oczywiscie nie wszystkie na raz ale najpierw kuchnia ...odpoczynek...potem pokoik znow odpoczynek i duzy pokoj z balkonem .W 1 ciazy robilam wszystko sama i teraz tez muszę.[emoji5][emoji5] Teraz po kąpieli odpoczywam wiec kochana jest wsio ok [emoji5][emoji5]
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
W jakiej pozycji można się na nim rozgazować? [emoji1]Ja mam rogala i powiem szczerze, że go kocham. Naprawdę. Jedna z rzeczy która w must have ciężarówek jest dla mnie najważniejsza. Spie z nim od 10 tygodnia bo mam go z poprzedniej ciazy. W ciagu dnia tez lubie sobie zalegnac na prawym boku. Moment rozgazowany człowiek i lżej na duszy Pobolewaja mnie plecy i naprawde z nim spanie mi pomaga. Jezeli chodzi o karmienie to ja bylam niezdara i mimo ze kp rok to dla mnie najwygodniej bylo sie po prostu kolo Tymka położyć ale to tez przez to że mam duży biust i inne pozycje były niewygodne.
Dziękuję za odpowiedź ja tak to właśnie odczulam jakby takie rozładowanie po calym dniu. Ok czyli moja wrodzoną panikę udalo się opanować. Dziekuje za odpowiedź.
Istnieje taka ewentualność że od jutra będę odpoczywać na kanapie a nie męczyć się przy biurkuAtfk trzymam kciuki za wizytę.Jutro już do pracy nie idziesz?
Mnie nie swędzi brzuch.
Właśnie Adeline co u Ciebie?Mocno się denerwujesz?Już niedługo.
Tu w UK twierdzą że też liczy się tylko 1 termin ten z 12 tc z usg.
Nina90 trzymam kciuki by wszystko było ok.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom