reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Hejka sierpniowki :-)

Gratuluje ostatnich wizyt.
Patik powodzenia na dzisiejszej wizycie.

Dzag tez jestem ciekawa kiecek :-)

Co do rozstępów to słyszałam pozytywne opinie o palmersie i na początku ciąży go kupilam, dopiero 2 dni temu go uzylam tylko na nogi, poki co brzuch smaruje oliwka. Ale mialam po nim straszna wysypke. Nie wiem czy go uzyje jeszcze.

@dzag82 chyba wyprobuje Twoj patent ;-) , na razie odinstalowalam apke, zainstaluje ja znow za pare dni :-/ . Jedyny plus z tej sytuacji, ze widze Wasze suwaczki :-D
No to kochana dzis "wolne" wiec korzystaj ile sie da ;-)

@patik80 kciuki za wizyte!! Ja tez NIC nie kupilam, jak tak czytam ile dziewczyny kupuja to troche im zazdraszczam :p

@anntryb &&&& za wyniki :-)

Dobra uciekam na ploty ;-)

Ciężko coś doradzić na rozstępy.
W pierwszej ciąży używałam drogich jak na tamte lata kosmetyków i do ud i do piersi. ..nic nie zdało rezultatu . W drugiej i teraz używam tylko oliwki. A to raczej dlatego że super nawilża☺. Do rozstępów można się przyzwyczaic. Ja swoje oswoilam...i mam je gdzieś.

✊✊✊za dzisiejsze wizyty! !

Ja przejrzałam właśnie księgę imion, ojej trudno nam będzie wybrać imię. ..bez względu na płeć. Jeśli jutro się pokaże to w week robimy zebranie naszej czwórki i ustalamy.

Nadrobilam huuurra

Bylismy polazilismy po sklepach. Poogladalismy sprzetu kafle podlogi itd.
Zjedlismy chinszczyzne
Zaszlam do ccc. Ale stwierdzilam ze mam 3 pary zimowych to zaszaleje i na wiosne- jesien kupie coby pozniej miec z glowy. Wrocilismy i dostalam prezent od Miska. Pozniej baraszkowanie i jestem wypompowana.

A to moj prezent i buty
Zobacz załącznik 795539
Zobacz załącznik 795540
Zobacz załącznik 795541
Ja też byłam wczoraj w ccc ale kupiłem tylko dzieciakom kapcie do szkoły [emoji12]

f2w3rjjgpq9zxm14.png

A ja odwiozłam Emi do szkoły. Jem śniadanie i spadam do wyrka chociaż na 3 h.
A ja mam przeczucie że chłopak u mnie w brzuchu siedzi.
Dlatego ja nadrabiam biężąco...nie spamiętałabym tego co piszecie.
A mi chyba wczorajszy lód pomógł na ten ból głowy.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc dziewczyny! U nas dzisiaj slonecznie, maz ma wolne do konca tygodnia wiec troche ogarniamy dom. Ale jęczołe mam dzisiaj w domu, za chwilr na szczescie czas drzemki [emoji14]
Co do bolu glowy to mnie dopada jak malo pije w ciagu dnia, moze to tez moze byc powod u kyorejs z Was ;) luska ciekawa jestem czy u Ciebie bedzie rodzynek! Ok, lece troche pobujac Mlodego bo wlazl do kosza na pranir i jeczy tylko uśtać uśtać ;)
1487150932-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Tylkaa ja akurat wenę na zakupy mam.Powoli kompletuje ciuszki już w głowie mam listę wszystkich zakupów dla maluszka.
U mnie podobnie jest na weekendzie-młodsza przedszkolak odsypia a starsza wstaje jak ranny ptaszek.
Ja nie mam za bardzo rozstępów chyba 1 mi w drugiej ciąży wyskoczył.A smarowałam się mustellą.
Patik80 powodzenia na wizycie.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny, co wam pomogło na rozstępy w poprzednich ciążach? Co możecie polecić?
Mnie nic nie pomogło. W pierwszej ciąży dzielnie się trzymałam bez rozstępów do 8 miesiąca. Już myślałam że mam takie szczęście że się nie pokażą. Ale wylazł jeden na podbrzuszu. W kolejnych ciążach pojawiły się kolejne wydłużając się niestety. Teraz stosuję bio oil, licząc na to ze nie będzie jeszcze gorzej. Ale mówi sie trudno, w bikini i tak na plaży nie hasam

Do góry