reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Sluchajcie macie moze doswiadczenie ze zwierzetami???
Mam w domu dwa koty - kocur i kotka, rodzeństwo, maja cos kolo 5 miesiecy i ona sie strasznie dziwnie dzisiaj zachowuje. Lata po domu i tak jakby mruczo-piszczy. Nie wiem nawet jak ten odglos opisac... Zaczelam sie troche martwic. I jeszcze od czasu do czasu tak sie rozplaszcza na ziemi...
Marcowac się zaczyna

reklama
Brrr ale zimno na dworze, młody w przedszkolu,dzisiaj ma bal walentynkowy i ciocia mi po cichu zdradziła ze dostał jakaś walentynkę hehe wcześnie zaczyna ;):) Wogole ostatnio mi sie pytał "mamo czemu te dziewczyny sie we mnie zakochują" :):):) śmiałam sie ze wybierają największego rozrabiake :):)
Wskoczyłam jeszcze do sklepu i mimo iż jakoś nie świętujemy walentego :) zrobie jakaś salateczke i moze tortillki :) nie chce mi sie of kors ale powiedziałam sobie ze kurde dość tego lenia bo zaczynam sie czuć naprawdę jak niedołężna jakaś :) ale yyyy poleze teraz chwilkę, poczytam kilka stron książki i dopiero sie wezmę za cokolwiek ;)

Powodzenia na wizytach dzisiaj ! Ja mam 24/02 i znów krew, morfologia, mocz.
Wy tez co wizytę dostarczacie nowe badania ? W pierwszej ciąży wizyty miałam co 4,5 tyg a teraz co 3 i ten mój każe mi robić...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dokladnie ja mam co 3 tyg i badania zleca poprzednie za granica to tylko 3 usg i wizyty w ciazy w szpitalu byly

Dzień dobry sierpnióweczki ;) od wczoraj strasznie słabo się czuję, jest mi niedobrze. Normalnie jak na początku ciąży :/ w dodatku tak bolą mnie pachwiny że masakra :( poza tym mój maluszek coś leniwy się zrobił i ostatnio go nie czuję :( niby wiem że te ruchy nie są regularne, poza tym dziecko ma tyle miejsca że mogę nie czuć go codziennie ale zaczynam się stresować. A wizyta dopiero w przyszłym tygodniu
Bedzie dobrze truskaweczko moj dzis ani drgnal na wizycie 20 min usg spal pewnie mamy leniuszki:):)

@ikulka mnie tez ciezko zebrać sie do gotowania, tak jakby mi wszystkie smaki odeszły, wena zerowa.
@Nusia123 Oo dzięki za odp:) myślałam ze mnie tylko takie kłucie ciagle czeka:) na szczęście od pierwszej ciąży juz jestem przyzwyczajona i daje rade bez problemu, ale przed nią to krew musiałam mieć pobierana na leżąco :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Przekładana rączka to bajer wg mnie. Tulko raz miałam sytuację że by mi się to przydało w ciągu 3 lat.
A czym się różni ten wózek od poprzednich? Oprócz ceny? ;)

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
GuaRaNa mi on odpowiada wizualnie a i ta rączka jak dla mnie kozak ale fakt że jego cena jest powalająca ☺
Ja i tak nie kupuję nowego wózka tym razem tylko używany w b.dobrym stanie gdyż to moja ostatnia kruszynka i szkoda mi wydać tyle kasy za nowy wózek .Z drugim synem zaszalałam i kupiłam nowy za 1200 zł a po dwóch latach sprzedałam za 250 zł a stan wózka był super więc już mi tym razem odeszła ochota na nowości
Tak na dobrą sprawę nowy to on jest zanim ze sklepu z nim wyjedziesz bo po jednym góra dwóch spacerach nie różni się wyglądem od zadbanego używanego wózka o_O:biggrin2:

Do góry