reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
@beata1313 dlatego mam nadzieję, że w tym roku lato nie będzie zbyt upalne bo ja bez ciąży ledwo daję radę powyżej 30C :/
Ja też nie mam weny do gotowania. Ale to dlatego, że w wielu rzeczach przeszkadza mi zapach :/ w każdej ciąży mam obrzydzenie np do mięs i ziemniaków
Ojej...do ziemniaczkow też?? Ja bym się dała za nie pokroić. W każdej postaci. Ja od roku nie jadłam mięsa.Chce przejść na 100÷wega.Ciąża mi trochę przesunue moje plany. Mąż mnie zmusza żebym jadla choć minimum teraz a potem sobie wrócę do swoich planow.Nie wyrzucam wędliny z kanapki. ..ale na kotlety się nie rzucam

reklama
Patysia icandy ma fajny ten patent.
Ja jednak bardziej wierzę w typowy wózek niż łóżeczko że dziecko bezpieczniejsze.Z tej poduszki dzieciątko takie 4miesięczne już może się przekręcić i wysunąć.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

widziałam na allegro, taki kojec, nie pamiętam nazwy...na pewno super dla maluszków bo czują się ciasno ciepło i bezpiecznie, w łóżeczku tak pusto i za dużo przestrzeni (dopiero po 1 dziecku się tego nauczyłam)
u mnie taki kojec będzie robić poduszka cebuszka, wczoraj pszyszła, super jest duża, i do spania dla mnie i do karmienia i jako zagłówek, i pewnie dziecku posłuży
Link do: CEBA CEBUSZKA PODUSZKA DO KARMIENIA ROGAL CIĄŻA

Rozmawiam z moją mamą to ona na mnie jak na kosmitke z dylematami pappami usg i innymi. Kiedyś dowiadywaly się o ciąży i rodziły i to tyle. Trzeba trochę wyluzować.

Sluchajcie macie moze doswiadczenie ze zwierzetami???
Mam w domu dwa koty - kocur i kotka, rodzeństwo, maja cos kolo 5 miesiecy i ona sie strasznie dziwnie dzisiaj zachowuje. Lata po domu i tak jakby mruczo-piszczy. Nie wiem nawet jak ten odglos opisac... Zaczelam sie troche martwic. I jeszcze od czasu do czasu tak sie rozplaszcza na ziemi...
oo tu chyba rujka, raczej na pewno, szybko do weta sterylizować!!! :)
odgłosy są jak tortura, obczaj na youtube jak zachowuje się kotka w rui, pewnie zobaczysz podobieństwo

Nina90 to chyba ruja.
MamaT tak całkiem pod klucz nie będzie.Bez podłóg,wanny,zlewów itp.Ale to już takie w zasadzie drobiazgi.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

@beata1313 dlatego mam nadzieję, że w tym roku lato nie będzie zbyt upalne bo ja bez ciąży ledwo daję radę powyżej 30C :/
Ja też nie mam weny do gotowania. Ale to dlatego, że w wielu rzeczach przeszkadza mi zapach :/ w każdej ciąży mam obrzydzenie np do mięs i ziemniaków
ja to samo, dla mnie max 25 i koniec, powyżej się męczę i puchnę, jestem wściekła i nie mam ochoty na nic...a tu ciąża wypada na lato, strach pomyśleć...

Rozmawiam z moją mamą to ona na mnie jak na kosmitke z dylematami pappami usg i innymi. Kiedyś dowiadywaly się o ciąży i rodziły i to tyle. Trzeba trochę wyluzować.
Chyba masz rację. .. nie dajmy się zwariować.
To moje 3 dziecko. Obie poprzednie ciąże miałam z przejsciami ale szłam na wizytę co miesiąc spokojna, nie nakrecona,a teraz. Przed wizytą stres, potem w międzyczasie też bo to coś przeczytam. .ehh. Do wc Idę i się zastanawiam czy nic nie zobaczę. ...no masssakra.Postanowiłam też odpuścić.
Kupowanie detektora tętna. ..to dla mnie kosmos.Mamuśki.Jak jesteście ciągle w stresie to i bobo to czuje.
Kochane Mamcie!!Wyluzujcie bo zglupiejecie.Wspieramy te które mają pod górkę. ..ale nie dopatrujmy się u siebie.

reklama
Do góry