reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
@Nusia123 super maluszek zdrowo rosnie :-)

@emikaa uuu to maly kasanowa Ci rosnie ;-)

@dzag82 wylewaj zale kochana ile wlezie, kazdemy zdazaja sie gorsze dni ;-)

@Truskaweczka2017 widze, ze tez gorszy dzionek :-( , ja w takich dniach mowie sobie oby do wieczora, bo jutro musi byc lepiej ;-)

Sorki, ze dopiero teraz odpisuje reszcie, bo wczesniej tylko tak przelotem zerknelam, czy safiya ma wyniki :p

Dobrze, ze ja juz mam wozek, jak sobie pomysle ile trzeba bylo kupic dla Nel to zawrot glowy :p

@Truskaweczka2017 to jak moja srednia cora, latem to najlepiej siedzialaby caly czas w domu, nie znosi temp pow 25°C . Ja w ciazowkach smigam juz chyba 3tyg :p

@kurektyna dobrze, ze to nie rota :tak:

@klusek maly oby musi miec wsio pod kontrola poza brzuszkiem hihi

@luska1979 no to &&&& z domek, moze sie uda :-)

@Linia1555 ojj u mnie starszaki mialy jedna po drugie , gdzie srednia miala rok i mc , dobrze ze juz wtedy byly te biale kremy, bo byla cala wysypana :p . &&&& zeby szybko przeszlo ;-)

@Nina90 co do kotki pomyslalam tak jak myycha i Wiiktoriiaaa, ze moze ma ruje :p

A mnie dzis brzunio pobolewa :-( ...
Aaaa i dzis znajoma Polka z mojej miesciny sprzedala niusa, ze jest we wczesnej ciazy, ale sie ucieszylam z jej szczescia :-D

Napisane na LG-P880 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Sluchajcie macie moze doswiadczenie ze zwierzetami???
Mam w domu dwa koty - kocur i kotka, rodzeństwo, maja cos kolo 5 miesiecy i ona sie strasznie dziwnie dzisiaj zachowuje. Lata po domu i tak jakby mruczo-piszczy. Nie wiem nawet jak ten odglos opisac... Zaczelam sie troche martwic. I jeszcze od czasu do czasu tak sie rozplaszcza na ziemi...
Jak kotka to może przygotowuje się do rui o_O

Dzieki dziewczyny za odp. Potwierdzilyscie moje przypuszczenia :) bedzie trzeba wybrac sie do weterynarza z nimi :)

Sluchajcie macie moze doswiadczenie ze zwierzetami???
Mam w domu dwa koty - kocur i kotka, rodzeństwo, maja cos kolo 5 miesiecy i ona sie strasznie dziwnie dzisiaj zachowuje. Lata po domu i tak jakby mruczo-piszczy. Nie wiem nawet jak ten odglos opisac... Zaczelam sie troche martwic. I jeszcze od czasu do czasu tak sie rozplaszcza na ziemi...
Trochę młoda ale to pewnie ruja.kotka dojrzewa i wola partnera. Nie zdziw się jak zacznie " gadac".To normalne. Weterynarz pomoże. Albo sterylizacja albo hormony.

A ja dziś po raz pierwszy od 2 tyg zjadłam mięso ;) z kasza gryczana i ogorkien. Ale jak sie robiło myślałam, że padne

Odpoczywam po pracy. ..kurde tym bardziej się cieszę że zaraz idę na to l4.Wracam do domu i padam...tak się nie da żyć. Gdzie czas dla rodziny? ?Dla dzieci? ?mimo iż duże to przecież potrzebują matki. Tym bardziej że są ferie. Ehh znów się zdolowałam

@Lina1555 dla malucha na ospę polecam piankę PoxClin , oprócz białego mazidla jak stosujesz. Rozsmarowywalam po całym ciałku gdzie były krostki i praktycznie nic sie nie rozbabralo wszystko ładnie zeszło.

@beata1313 :):) Nio chyba swym szaleństwem tak przyciąga do siebie :) na tej walentynce która dostał wyznanie było: dla Kochanego Oskarka Nataszka :) i jak wracaliśmy z przedszkola powiedział ze za ta walentynkę powiedział jej ze ja kocha [emoji15][emoji15]

Ja Wogole nie w temacie wózków, te nazwy co sie pojawiają to chyba jakieś nowości bo mi nic nie mówią :) my zostaniemy na yedo :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@beata1313 dlatego mam nadzieję, że w tym roku lato nie będzie zbyt upalne bo ja bez ciąży ledwo daję radę powyżej 30C :/
Ja też nie mam weny do gotowania. Ale to dlatego, że w wielu rzeczach przeszkadza mi zapach :/ w każdej ciąży mam obrzydzenie np do mięs i ziemniaków

reklama
Ag.ta cena nie jest bardzo wysoka.No ja chcę się jednak przeprowadzić jeszcze przed porodem.Przeprowadzałam się z 3miesięczną Emi to podziękuje za to drugi raz jezcze z 3 dzieci i z tymi częstymi wizytami health visitor.
Więc obym zdążyła.I tu mam wątpliwości.
Guarana u nas tak samo...podłogi do zrobienia będzie.Ale mąż złota rączka to dla niego pikuś.
Patysia152 tak zdesperowana nie jestem by kupować detektor tętna płodu.To przez forum się nakręcam....chyba zacznę rzadziej zaglądać.Obydwoje moje dziewczyny późno zaczynały kopać i początkowo jeden ruch był na kilka dni i nie świrowałam.No na starość mi chyba szajba odbija że tym zaczynam się stresować.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry