@Nusia123 super maluszek zdrowo rosnie :-)
@emikaa uuu to maly kasanowa Ci rosnie ;-)
@dzag82 wylewaj zale kochana ile wlezie, kazdemy zdazaja sie gorsze dni ;-)
@Truskaweczka2017 widze, ze tez gorszy dzionek :-( , ja w takich dniach mowie sobie oby do wieczora, bo jutro musi byc lepiej ;-)
Sorki, ze dopiero teraz odpisuje reszcie, bo wczesniej tylko tak przelotem zerknelam, czy safiya ma wyniki
Dobrze, ze ja juz mam wozek, jak sobie pomysle ile trzeba bylo kupic dla Nel to zawrot glowy
@Truskaweczka2017 to jak moja srednia cora, latem to najlepiej siedzialaby caly czas w domu, nie znosi temp pow 25°C . Ja w ciazowkach smigam juz chyba 3tyg
@kurektyna dobrze, ze to nie rota
@klusek maly oby musi miec wsio pod kontrola poza brzuszkiem hihi
@luska1979 no to &&&& z domek, moze sie uda :-)
@Linia1555 ojj u mnie starszaki mialy jedna po drugie , gdzie srednia miala rok i mc , dobrze ze juz wtedy byly te biale kremy, bo byla cala wysypana
. &&&& zeby szybko przeszlo ;-)
@Nina90 co do kotki pomyslalam tak jak myycha i Wiiktoriiaaa, ze moze ma ruje
A mnie dzis brzunio pobolewa :-( ...
Aaaa i dzis znajoma Polka z mojej miesciny sprzedala niusa, ze jest we wczesnej ciazy, ale sie ucieszylam z jej szczescia
Napisane na LG-P880 w aplikacji Forum BabyBoom
@emikaa uuu to maly kasanowa Ci rosnie ;-)
@dzag82 wylewaj zale kochana ile wlezie, kazdemy zdazaja sie gorsze dni ;-)
@Truskaweczka2017 widze, ze tez gorszy dzionek :-( , ja w takich dniach mowie sobie oby do wieczora, bo jutro musi byc lepiej ;-)
Sorki, ze dopiero teraz odpisuje reszcie, bo wczesniej tylko tak przelotem zerknelam, czy safiya ma wyniki
Dobrze, ze ja juz mam wozek, jak sobie pomysle ile trzeba bylo kupic dla Nel to zawrot glowy
@Truskaweczka2017 to jak moja srednia cora, latem to najlepiej siedzialaby caly czas w domu, nie znosi temp pow 25°C . Ja w ciazowkach smigam juz chyba 3tyg
@kurektyna dobrze, ze to nie rota

@klusek maly oby musi miec wsio pod kontrola poza brzuszkiem hihi
@luska1979 no to &&&& z domek, moze sie uda :-)
@Linia1555 ojj u mnie starszaki mialy jedna po drugie , gdzie srednia miala rok i mc , dobrze ze juz wtedy byly te biale kremy, bo byla cala wysypana
@Nina90 co do kotki pomyslalam tak jak myycha i Wiiktoriiaaa, ze moze ma ruje
A mnie dzis brzunio pobolewa :-( ...
Aaaa i dzis znajoma Polka z mojej miesciny sprzedala niusa, ze jest we wczesnej ciazy, ale sie ucieszylam z jej szczescia

Napisane na LG-P880 w aplikacji Forum BabyBoom