reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Sluchajcie macie moze doswiadczenie ze zwierzetami???
Mam w domu dwa koty - kocur i kotka, rodzeństwo, maja cos kolo 5 miesiecy i ona sie strasznie dziwnie dzisiaj zachowuje. Lata po domu i tak jakby mruczo-piszczy. Nie wiem nawet jak ten odglos opisac... Zaczelam sie troche martwic. I jeszcze od czasu do czasu tak sie rozplaszcza na ziemi...
Marcowac się zaczyna

reklama
Brrr ale zimno na dworze, młody w przedszkolu,dzisiaj ma bal walentynkowy i ciocia mi po cichu zdradziła ze dostał jakaś walentynkę hehe wcześnie zaczyna ;):) Wogole ostatnio mi sie pytał "mamo czemu te dziewczyny sie we mnie zakochują" :):):) śmiałam sie ze wybierają największego rozrabiake :):)
Wskoczyłam jeszcze do sklepu i mimo iż jakoś nie świętujemy walentego :) zrobie jakaś salateczke i moze tortillki :) nie chce mi sie of kors ale powiedziałam sobie ze kurde dość tego lenia bo zaczynam sie czuć naprawdę jak niedołężna jakaś :) ale yyyy poleze teraz chwilkę, poczytam kilka stron książki i dopiero sie wezmę za cokolwiek ;)

Powodzenia na wizytach dzisiaj ! Ja mam 24/02 i znów krew, morfologia, mocz.
Wy tez co wizytę dostarczacie nowe badania ? W pierwszej ciąży wizyty miałam co 4,5 tyg a teraz co 3 i ten mój każe mi robić...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dokladnie ja mam co 3 tyg i badania zleca poprzednie za granica to tylko 3 usg i wizyty w ciazy w szpitalu byly

Dzień dobry sierpnióweczki ;) od wczoraj strasznie słabo się czuję, jest mi niedobrze. Normalnie jak na początku ciąży :/ w dodatku tak bolą mnie pachwiny że masakra :( poza tym mój maluszek coś leniwy się zrobił i ostatnio go nie czuję :( niby wiem że te ruchy nie są regularne, poza tym dziecko ma tyle miejsca że mogę nie czuć go codziennie ale zaczynam się stresować. A wizyta dopiero w przyszłym tygodniu
Bedzie dobrze truskaweczko moj dzis ani drgnal na wizycie 20 min usg spal pewnie mamy leniuszki:):)

@ikulka mnie tez ciezko zebrać sie do gotowania, tak jakby mi wszystkie smaki odeszły, wena zerowa.
@Nusia123 Oo dzięki za odp:) myślałam ze mnie tylko takie kłucie ciagle czeka:) na szczęście od pierwszej ciąży juz jestem przyzwyczajona i daje rade bez problemu, ale przed nią to krew musiałam mieć pobierana na leżąco :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Przekładana rączka to bajer wg mnie. Tulko raz miałam sytuację że by mi się to przydało w ciągu 3 lat.
A czym się różni ten wózek od poprzednich? Oprócz ceny? ;)

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
GuaRaNa mi on odpowiada wizualnie a i ta rączka jak dla mnie kozak ale fakt że jego cena jest powalająca ☺
Ja i tak nie kupuję nowego wózka tym razem tylko używany w b.dobrym stanie gdyż to moja ostatnia kruszynka i szkoda mi wydać tyle kasy za nowy wózek .Z drugim synem zaszalałam i kupiłam nowy za 1200 zł a po dwóch latach sprzedałam za 250 zł a stan wózka był super więc już mi tym razem odeszła ochota na nowości
Tak na dobrą sprawę nowy to on jest zanim ze sklepu z nim wyjedziesz bo po jednym góra dwóch spacerach nie różni się wyglądem od zadbanego używanego wózka o_O:biggrin2:

Do góry