Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WitamyWitam Was dziewczyny, od kilku dni Was podczytuję i tak zbieram się by napisać. Jestem mamą dwóch laseczek i w sierpniu dołączy ktoś jeszcze Ne planowałam, ale tak wyszło i na początku niezbyt się cieszyłam ale już jest dobrze
Mam nadzieję że mnie przyjmiecie do siebie.
Pozdrawiam
Tyllkaaa trzymam &&& za pomyślny wynik , musi być dobrzeDzień dobry z łóżeczka, nie jestem w stanie nadrobić ponad 90 stron forgive me
Widze ze nie tylko ja się nie moge doczekac ruchów, choc mialam juz ze 3 razy jak polozylam mocniej reke pukniecia czy cus ale nic regularnego ani tak na 1000% pewnego... Za to wiem ze nie mogę spac na prawym boku bo potem już wogole nie mogę sie ruszyc tak boli
Jutro ide odebrac wyniki awinnosci IgG wiec trzymajcie kciukasy...
Lece do Ops bo musze sprawy ogarnac, i odezwę sie potem.
Cudnego dnia Wam życzę
Zazdroszczę, że tak możesz pospać,ja w tej ciąży cierpię na bezsennośćOjej ile naprodukowałyście... Witam z łóżka znów spalam oporowo. Od 22 do 10... I gdyby nie głód pewnie dalej bym spała. Ide zapolować do lodówki a potem biorę się za nadrabianie.
Nie mogę czytaćKotomiś pisze:Ojej ile naprodukowałyście... Witam z łóżka znów spalam oporowo. Od 22 do 10... I gdyby nie głód pewnie dalej bym spała.