reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
@dzag82 trzymaj się dzielnie, czasami są gorsze dni że aż cycki opadają. Może znajdziesz coś w czeluści zamrażarki albo jakieś naleśniki z dżemem da się ukręcić i nie będzie tak źle. Nosek do góry, w końcu wyzdrowieją i dychniesz.
@JustynaWM my jak nam młoda tak chrorwała doszliśmy do sytuacji gdzie trzeba było opiekunkę brać żeby nas z pracy nie pozwalniali [emoji33] moja córka miała duży niedobór żelaza, wypłukane wszystko przez ciągłe choróbska, może warto sprawdzić.

Dołączam dzisiaj do grona niedospanych, młoda buszuje od 6 f..ck i po 4 dniach w domu wcale nie jest lepiej...
Na dodatek jutro mamy przerwę w dostawie prądu przez pół dnia. Zarąbiście...

Dziewczyny umawiacie się już na usg połówkowe? Robicie w ogóle? Ja dzisiaj dzwoniłam to mnie babka ledwo na 30 marca wcisnęła. Mówiła że robią od 20-23 tygodnia i właśnie na początek 23 się udało zapisać.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jak byłam na pierwszych prenatalnych (12t) to po wizycie odrazu mnie wpisała na drugie w 20 t a będzie to w pierwszy dzień wiosny.

reklama
Safiya super ze wsio ok

Usg polowkowe no jasne. Ale u mnie nie ma problemu. I na nfz zrobia. Wczoraj ten moj lekarz od razu na wizycie zwracal uwage na pomiary jeszcze z 12 tyg.

Przygladam sie wozkom. Znalazlam podobny do anexa. Coneco comodo. Tez sie swietnie prezentuje w wersji kolorystycznej jeans. Moze sie skusze po komunii i juz cos kupie..

Safiya super ze wsio ok

Usg polowkowe no jasne. Ale u mnie nie ma problemu. I na nfz zrobia. Wczoraj ten moj lekarz od razu na wizycie zwracal uwage na pomiary jeszcze z 12 tyg.

Przygladam sie wozkom. Znalazlam podobny do anexa. Coneco comodo. Tez sie swietnie prezentuje w wersji kolorystycznej jeans. Moze sie skusze po komunii i juz cos kupie..
Na lipcówkach strasznie się jarają wózkiem roan bass obadajcie sobie bo dość fajny tylko spacerówka wąska.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja juz wózek mam u koleżanki zaklepany. Teraz szukam kolyski która uda mi się wcisnąć do sypialni i musi być mobilna bym mogła ja przesuwać by szafę otworzyć.

Mi nie zalezy juz w sumie na lekkim wozku i super design bo w domku mam schodek do wejscia. Ogladam przegladam i sama caly czas nie wiem.
O 13 jedziemy do grudziadza. A co jest najgorsze ze w promieniu 100km nie ma jednak leroy merlin ani castoramy. Bydgoszcz albo trojmiasto. Moj mowi ze i tak pojedziemy niedlugo. A pozniej sie dostawczaka wezmie. U mnie w Kwidzynie kabiny nawet o 600zeta drozej.
Tymczasem jedziemy na obiad do chinczyka. Polaze po galerii bo mam spodnie upatrzone. Moze w ccc kupie buty. Chociaz to sciema troche z tymi przecenami. Jak w sezonie za lasockiego zimowe dalam nieco ponad 200 tak teraz niby przecena z karta 50% a te same co mam podwyzszyli na 350 za botki za kostke oszolomy. Czyli po obnizce ze 30 zeta taniej.

W rossmanie tez jak sa te przeceny 50% to podwyzszaja ceny. Tusze loreala te po 40 nagle 59 kosztuje i przecena. Oszukuja.

Beata 1313 to ważymy tyle samo wręcz.
Ja mam to samo że trzęsę się z zimna w tej ciąży nonstop.Też jestem ciepłolubna.
JustynaWM współczuję bardzo takiej sytuacji.Ja mam o tyle dobrze że dzieci mi rzadko chorują a pracuje na nockach to z dziećmi jak są chore i tak mogę iść do pracy gorzej potem z odespaniem w ciągu dnia.
Ale i tak podziwiam każdą mamę a te pracujące zawodowo to już w ogóle.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Oooo, ten Roan Bass bardzo fajny. Dobrze, że nawet nie mam co myśleć o takim pojedynczym wózku, bo pewnie bym zaczęła kombinować, żeby kupić nowy :-p

reklama
Do góry