reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
@dzag82 trzymaj się dzielnie, czasami są gorsze dni że aż cycki opadają. Może znajdziesz coś w czeluści zamrażarki albo jakieś naleśniki z dżemem da się ukręcić i nie będzie tak źle. Nosek do góry, w końcu wyzdrowieją i dychniesz.
@JustynaWM my jak nam młoda tak chrorwała doszliśmy do sytuacji gdzie trzeba było opiekunkę brać żeby nas z pracy nie pozwalniali [emoji33] moja córka miała duży niedobór żelaza, wypłukane wszystko przez ciągłe choróbska, może warto sprawdzić.

Dołączam dzisiaj do grona niedospanych, młoda buszuje od 6 f..ck i po 4 dniach w domu wcale nie jest lepiej...
Na dodatek jutro mamy przerwę w dostawie prądu przez pół dnia. Zarąbiście...

Dziewczyny umawiacie się już na usg połówkowe? Robicie w ogóle? Ja dzisiaj dzwoniłam to mnie babka ledwo na 30 marca wcisnęła. Mówiła że robią od 20-23 tygodnia i właśnie na początek 23 się udało zapisać.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jak byłam na pierwszych prenatalnych (12t) to po wizycie odrazu mnie wpisała na drugie w 20 t a będzie to w pierwszy dzień wiosny.

reklama
Safiya super ze wsio ok

Usg polowkowe no jasne. Ale u mnie nie ma problemu. I na nfz zrobia. Wczoraj ten moj lekarz od razu na wizycie zwracal uwage na pomiary jeszcze z 12 tyg.

Przygladam sie wozkom. Znalazlam podobny do anexa. Coneco comodo. Tez sie swietnie prezentuje w wersji kolorystycznej jeans. Moze sie skusze po komunii i juz cos kupie..

Safiya super ze wsio ok

Usg polowkowe no jasne. Ale u mnie nie ma problemu. I na nfz zrobia. Wczoraj ten moj lekarz od razu na wizycie zwracal uwage na pomiary jeszcze z 12 tyg.

Przygladam sie wozkom. Znalazlam podobny do anexa. Coneco comodo. Tez sie swietnie prezentuje w wersji kolorystycznej jeans. Moze sie skusze po komunii i juz cos kupie..
Na lipcówkach strasznie się jarają wózkiem roan bass obadajcie sobie bo dość fajny tylko spacerówka wąska.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja juz wózek mam u koleżanki zaklepany. Teraz szukam kolyski która uda mi się wcisnąć do sypialni i musi być mobilna bym mogła ja przesuwać by szafę otworzyć.

Mi nie zalezy juz w sumie na lekkim wozku i super design bo w domku mam schodek do wejscia. Ogladam przegladam i sama caly czas nie wiem.
O 13 jedziemy do grudziadza. A co jest najgorsze ze w promieniu 100km nie ma jednak leroy merlin ani castoramy. Bydgoszcz albo trojmiasto. Moj mowi ze i tak pojedziemy niedlugo. A pozniej sie dostawczaka wezmie. U mnie w Kwidzynie kabiny nawet o 600zeta drozej.
Tymczasem jedziemy na obiad do chinczyka. Polaze po galerii bo mam spodnie upatrzone. Moze w ccc kupie buty. Chociaz to sciema troche z tymi przecenami. Jak w sezonie za lasockiego zimowe dalam nieco ponad 200 tak teraz niby przecena z karta 50% a te same co mam podwyzszyli na 350 za botki za kostke oszolomy. Czyli po obnizce ze 30 zeta taniej.

W rossmanie tez jak sa te przeceny 50% to podwyzszaja ceny. Tusze loreala te po 40 nagle 59 kosztuje i przecena. Oszukuja.

Beata 1313 to ważymy tyle samo wręcz.
Ja mam to samo że trzęsę się z zimna w tej ciąży nonstop.Też jestem ciepłolubna.
JustynaWM współczuję bardzo takiej sytuacji.Ja mam o tyle dobrze że dzieci mi rzadko chorują a pracuje na nockach to z dziećmi jak są chore i tak mogę iść do pracy gorzej potem z odespaniem w ciągu dnia.
Ale i tak podziwiam każdą mamę a te pracujące zawodowo to już w ogóle.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Oooo, ten Roan Bass bardzo fajny. Dobrze, że nawet nie mam co myśleć o takim pojedynczym wózku, bo pewnie bym zaczęła kombinować, żeby kupić nowy :-p

reklama
Do góry