reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
O rany ja to bym mogla codziennie jesc flaczki i zagryzac watrobka haha :D

Ja mam.dwa calkiem rozne doswiadczenia z chlopakami.. Krzys cycoholik wyladowal szybko w naszym lozku i zostal do dzisiaj, Jasia cycoholika ze wzgledu na brak miejsca w naszym lozku karmilam u niego pokoju, gdzie od samego poczatku spal sam.. I tak z jednej strony wkurza mnir spanie ciagle w 3, a z drugiej to taki fajny czas, ze zaluje ze Jasku od poczatku u siebie spi, nigdy nie dostalam od niego z łokcia w nocy i takir tam [emoji14] ciekawe ktora opcja teraz wygra, moze cos po srodku.. Moze jestem totalnie walnieta ale lubie to nasze wspolne spanie. A relacja z mezem na tym wcalr nie traci [emoji14]

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
W uk u mnie to na drodze 2 samochody sie nie miną... i dosyc czesto tam jezdza.. plus pelno gorek i zakrętów... wiec jest niebezpiecznie... nie warte ryzyka... a 200 metrow w kolko zbrzydnie chodzic :( do ogrodka kiepskie mam dosjscie... waskie.. i to ogrodek w "buszu" bo pelno drzew i slonca nie ma... zreszta jak u nas cieplo sie zrobilo to leo zaczynal byc mobilny i siedziec szybko sie denerwowal...

Dziewczyny od paru dni wieczorem bola mnie plecy jakis czas (z pol godz)... tak jakby w krzyżu, troszke wyzej... i chyba brzuch sie napina... to chyba nie dobrze...? Mial ktos tak??

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja już że dwa tygodnie narzekam na plecy

ooo @Wiiktoriiaaa przypomniałaś mi, o wystawieniu sukni, kompletnie o tym zapomniałam, a niedługo niestety nie będę miała dla niej miejsca :p ale za nim to muszę jeszcze zobaczyć jaki jest jej stan :)
wystawiałaś ją na olx czy jakiś specjalny portal ?

U mnie to samo- 23 miesiące i ja nie wiem jak na spacer wyjdę z dwójką ???
Kombinuje dlatego chustowanie. I myślę zeby dokupic do spacerówki ta taka ala rolkę/podest, że starszy stoi na tym a maluszek jedzie normalnie w wózku.
Chociaż chustowanie jak widuję tutaj w At na codzień przy dwójce to opcja raj.

Zrobiliście mi smaka na lody i aż musiałam zamrazarke przeszukać w poszukiwaniu lodów;-)

p19udqk3ohjsffpu.png

A co do warzyw to ja tylko selera nie lubię. A owoce chyba wszystkie uwielbiam oprócz grejfruta ;-) a flaczki bardzo lubię, tak jak i golonka i inne mieska;-)

p19udqk3ohjsffpu.png

ooo @Wiiktoriiaaa przypomniałaś mi, o wystawieniu sukni, kompletnie o tym zapomniałam, a niedługo niestety nie będę miała dla niej miejsca :p ale za nim to muszę jeszcze zobaczyć jaki jest jej stan :)
wystawiałaś ją na olx czy jakiś specjalny portal ?
Na olx :-) byla na allegro i jakiś jeszcze platnych, na fb ale na olx ciagle wisi i może w koncu

reklama
Do góry