Uh.. Nadrabiam prawie 10 stron, jeszcze 6! Ale wyślę co już naskrobałam bo znając życie zaraz skasuję.. [emoji14]
@Emilkaa Puki co na każdej wizycie lekarze upewniają się czy na pewno biorę ten kwas, bo ja mam taką piekielną mutację, że organizm go nie wchłania sam. Więc pewnie jest konieczny.
A ponoć kwas można łykać już nie tyle dla dziecka co dla mamy prze cała ciążę i jeszcze trochę po. Zobaczymy co mi lekarz powie. Ogarnę te leki przez internet.
@dzasta.o Na tej stronie to trzeba się zarejestrować i przysyłają taki pakuneczek? Też chcę ;D
Na butelkach się nie znam, więc nie wypowiem się.. Liczę na karmienie piersią więc oby nie były potrzebne.
A co do ćwiczeń.. Boże aż wstyd się przyznać ale ja nie robię w tym celu nic! I nie tylko teraz ale od zawsze.. Ale planuje zmianę, bo od 21 tygodnia można zapisać się u mnie do szkoły rodzenia i tam oprócz warsztatów dla rodziców są też praktycznie codziennie ćwiczenia dla ciężarnych. A to na piłkach, a to elementy jogi, albo oddychanie, fajną sprawa
@angelika Anex Sport to i mój numer 1