reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Bugaboo camelon to napewno wózek nie dla nie.Nie podoba mi się w ogóle.
Truskaweczka ja tak właśnie Was nadrabiam.
Czerwona oliwka pisałam już wcześniej że podgrzewacz bardziej przydaje się do podgrzewania słoiczków,mleko podgrzewasz w nim jak nie wykorzystałaś go ale to do 4 h.Podgrzewacz nie służy do robienia mleka.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Patysia152 nie wiem gdzie Ty mieszkasz bo w moim mieście nie m chyba takich miejsc i co w ogóle nie chodzicie nigdzie czy masz swój własny ogródek a plac zabaw?

@luska1979 też wolałabym nie brać maluszka na zakupy. Ale mój facet będzie w pracy i to długo. więc na mnie spada obowiązek. Często tez wylatuje na tydzień czy dwa. Bez zakupów nie przeżyję [emoji12] lubię przeglądać blogi kulinarne i pintrest. Nie zawsze mam listę. Mój może i zrobi zakupy, ale takie bardziej tradycyjne, gdzie ja lubię eksperymentować.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Czerwona oliwka u mnie była ta sama różnica między córkami-22 m.Ja używałam wózka podwójnego.Możesz też dokupić dostawkę do wózka.

Kotomiś ja w UK dopiero po 4 latach pobytu odważyłam się wsiąść za kółko i to dlatego tylko że urodzenie 2 córki mnie do tego zmusiło.Nie brałam nawet lekcji tylko z mężem jeździłam jak było luźniej na drogach.
Beata 1313 dlatego ja swoje dziewczyny zawsze za rękę trzymam jak z nimi idę.Przy autystycznym dziecku niestety to podstawa....teraz to mi niestety rąk braknie....nie wiem jak to rozwiąże.
Mahoniowa a Ty nie masz problemów z kręgosłupem bo mnie w żadnej ciąży plecy nie bolały tak mocno.Wiadomo że wszystko się tam rozluźnia ale to nie boli.

Kotomiś ja w UK dopiero po 4 latach pobytu odważyłam się wsiąść za kółko i to dlatego tylko że urodzenie 2 córki mnie do tego zmusiło.Nie brałam nawet lekcji tylko z mężem jeździłam jak było luźniej na drogach.

Moja mama nigdy, ale to nigdy nie siedziała za kółkiem. Miała straszną awersję do aut. Kiedyś była w tragicznym wypadku samochodowym. Jedna ona przeżyła. Dlatego jak w wieku 58 lat wsiadła za kółko i to z moim mężem to byłam pełna podziwu. Prawko zdała po angielsku (jazdę po angielsku przy minimalnej znajomosci języka, test pisany po polsku). Bez szkoły ani kursów. Teraz śmiga. I lubi. Jak ona dała radę każda da radę [emoji23][emoji23][emoji23]

Ja też niestety po traumie wypadkowej z dzieciństwie ale miałam super instruktora w PL niczym dobry psycholog pomógł mi wyjść z traumy.Wkurzał mnie jak mało kto.Ile razy wychodziłam wściekła z jego auta trzaskając drzwiami ale zawsze miał rację łajza jeden.

reklama
Ja też niestety po traumie wypadkowej z dzieciństwie ale miałam super instruktora w PL niczym dobry psycholog pomógł mi wyjść z traumy.Wkurzał mnie jak mało kto.Ile razy wychodziłam wściekła z jego auta trzaskając drzwiami ale zawsze miał rację łajza jeden.

Wiesz w tym czasie kiedy zaszła taka sytuacja, zginęły bardzo bliskie osoby dla mojej mamy. Ale i tez sytuacja była bardzo dawno temu. Szpitale inaczej podchodziły do pacjentów (nie będę opisywać. Szkoda słów). Najważniejsze, że strach pokonany. Z czego bardzo się cieszę i gratuluję. W poprzedniej ciąży miałam wypadek. Jakiś Azjata wyjechał mi przed maskę tak poprostu, gdzie nie powinien wogole skręcać. A wiesz... jak jesteś w ciąży i masz chociażby stłuczkę, u nas zaraz karetkę wzywają. Całe szczęście nic się nie stało ani mi ani młodemu [emoji16] czasami jadę i widzę jak niektórzy jeżdżą... rozwalają mnie zwłaszcza panienki na telefonie. Niektóre jak stoją na światłach i się zagapią w telefon jakimś dziwnym zbiegiem okoliczności zsuwa im się noga z hamulca. Wjechała mi raz taka w zderzak. A potem chciała uciec. Wiec ją przyblokowałam ja z jednej strony a facet za nią z drugiej. Jeszcze miała tupet wyskoczyć z paszczą, bo ona na imprezę jedzie. Policjant się tak wściekł na nią przy rozmowie, że zabrał jej telefon, na którym wciąż coś pisała.

Ostatnia edycja:
Do góry