reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
@Truskaweczka2017 to ok, zobaczymy jak reszta sie okresli ;-)

Zdrowka dziewczynki :-* , mnie chyba tez cos znow lapie, bo trzese sie jak galareta z zimna :-(

@GuaRaNa oby szybko globulki zadzialaly :tak: , kurcze a w poprzedniej ciazy tez mialas taki problem z szyjka ??

Napisane na LG-P880 w aplikacji Forum BabyBoom

@MamaT łączę się w bólu, moja też wróciła dzisiaj z gorączką także jutro się kisimy w domu i cały weekend. Zdrówka!

Byłam u gina. Tak jak myślałam. Jest stan zapalny w cytologii, mam globulki więc powinny się skonczyć te plamienia. Za to wyszedł problem z szyjką, powinna być twarda a ja mam miękką kluske jak to gin określił. Najwyżej będę mieć passar jak trzeba będzie :/ dzidzia rośnie ale nie mierzyliśmy. I potwierdził że mam prawo już czuć smyranie. Także chyba coraz mniej nam się wydaje, a coraz bardziej fakt.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Gratuluje zobaczenia dzidka . no i oczywiscie czucia ruchów :-D.

Łożysko z przodu nie oznacza przodujacego. Ono z czasem pójdzie w góre. Pytalam o to moja ginke.

Dziewczyny z konfliktem serologicznym- słyszałyscie o immunoglobulinie podawanej pomiedzy 28 a 32 tc zabezpieczajacej bobo przed przeciwciałamiprzeciwciałami. Ginka mi zaproponowała i chyba skorzystam

Laski 8 osob wyslalo mi dane. Chcecie tabelke z 8 osobami? Piszcie nawrt jesli nie znacie plci dziecka. Nie chce wyspisywac wszystkich z watku z danymi, bo polowy dziewczyn tutaj nie ma..

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Może nie wszystkie doczytały :)
@myycha robi tabelkę na nowo, tak aby dziewczyny, które się udzielają mogły porównać między sobą informacje na temat wieku, płci czy np. proponowanych imion. Jeżeli nie znacie jeszcze płci bobasa to uzupełni się to w swoim czasie :)

Ale naprodukowalyscie. Siedzę z mężem w kolejce u lekarza i Was nadrabiam ;-) a co do konfliktu to jak ja mam arh+ a mąż ma arh- to też jest konflikt? Bo żaden lekarz nic nie mówił na ten temat.

p19udqk3ohjsffpu.png

Luska cudne masz te cory!:)) i tez mi się zatesknilo za latem.. ;-) dziękuję za propozycję sałatek, zrobiliście mi smaka i każda będę testować. Ostatnio mam smak na sałatki. A dziś mi mąż zrobił pyszny żurek, taki mi się marzył;-)

p19udqk3ohjsffpu.png

reklama
Do góry