M
Mahoniowa
Gość
Mi też [emoji3]Dziewczyny, a co ze zmiana naszego watku na zamkniety , juz prawie wszystkie bedziemy zaraz w II trym to chyba juz pora co ???
Napisane na LG-P880 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi też [emoji3]Dziewczyny, a co ze zmiana naszego watku na zamkniety , juz prawie wszystkie bedziemy zaraz w II trym to chyba juz pora co ???
Napisane na LG-P880 w aplikacji Forum BabyBoom
To wyślę Ci na privChcialam to ujac w tabelke, byloby przejrzyscie, kto na kiedy, jaka plec itp. Uzupelnialabym w razie zmian. Nie chcialam posilkowav sie na liscir, ktora juz jest, bo tam sa dziewczyny, ktore sie w ogole nie udzielaja..
Sent from my LG-K220 using Forum BabyBoom mobile app
@MamaT łączę się w bólu, moja też wróciła dzisiaj z gorączką także jutro się kisimy w domu i cały weekend. Zdrówka!
Byłam u gina. Tak jak myślałam. Jest stan zapalny w cytologii, mam globulki więc powinny się skonczyć te plamienia. Za to wyszedł problem z szyjką, powinna być twarda a ja mam miękką kluske jak to gin określił. Najwyżej będę mieć passar jak trzeba będzie :/ dzidzia rośnie ale nie mierzyliśmy. I potwierdził że mam prawo już czuć smyranie. Także chyba coraz mniej nam się wydaje, a coraz bardziej fakt.
Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Laski 8 osob wyslalo mi dane. Chcecie tabelke z 8 osobami? Piszcie nawrt jesli nie znacie plci dziecka. Nie chce wyspisywac wszystkich z watku z danymi, bo polowy dziewczyn tutaj nie ma..
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
TakAle naprodukowalyscie. Siedzę z mężem w kolejce u lekarza i Was nadrabiam ;-) a co do konfliktu to jak ja mam arh+ a mąż ma arh- to też jest konflikt? Bo żaden lekarz nic nie mówił na ten temat.