reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Moja kolezanka z pracy co w grudniu rodziła miała przodujace. Skończyło się cesarka i wczesniej nie mogla nosić nic na gumkę ani zapinanego bo ją bolało, od 5 miesiaca chodziła tylko w sukienkach.

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi grozi przodujace ale dopiero w 16 tygodniu można potwierdzić bo łożysko w tedy w pełni ukształtowane

reklama
@beata1313 jakiś czas temu dziewczyny stwierdziły, żebyśmy na wątek zamknięty przeniosły się bliżej porodu albo dopiero po bo nadal dochodzą nowe osoby. No ale jak większość będzie chciała już przenieść się na wątek zamknięty to ogarnę to ;)

Laski 8 osob wyslalo mi dane. Chcecie tabelke z 8 osobami? Piszcie nawrt jesli nie znacie plci dziecka. Nie chce wyspisywac wszystkich z watku z danymi, bo polowy dziewczyn tutaj nie ma..

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

@MamaT łączę się w bólu, moja też wróciła dzisiaj z gorączką także jutro się kisimy w domu i cały weekend. Zdrówka!

Byłam u gina. Tak jak myślałam. Jest stan zapalny w cytologii, mam globulki więc powinny się skonczyć te plamienia. Za to wyszedł problem z szyjką, powinna być twarda a ja mam miękką kluske jak to gin określił. Najwyżej będę mieć passar jak trzeba będzie :/ dzidzia rośnie ale nie mierzyliśmy. I potwierdził że mam prawo już czuć smyranie. Także chyba coraz mniej nam się wydaje, a coraz bardziej fakt.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A to w końcu robimy nową czy dopisujemy do tamtej listy bo już nie wiem.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Chcialam to ujac w tabelke, byloby przejrzyscie, kto na kiedy, jaka plec itp. Uzupelnialabym w razie zmian. Nie chcialam posilkowav sie na liscir, ktora juz jest, bo tam sa dziewczyny, ktore sie w ogole nie udzielaja..

Sent from my LG-K220 using Forum BabyBoom mobile app

Do góry