reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Ogladam juz rozne rozwiazania w necie. Moj u notariusza. Takze kupno to juz fakt. Drżę ze szczescia. A na moje mieszk chyba przyjdzie moj kuzyn. Oni wynajmuja na 4 pietrze. Dzisiaj mamy pogadac. Ona rodzi w maju. Tez syna.
Cos takiego mi sie widzi. Lazienke mamy duza w kwadracie. Chcialabym posrodku blat z 2 umywalkami. I wbudowana pralka. A po przeciwleglych scianach wanna i prysznic. Ja wole wanne. Moj kabine to musi byc to i to. W koncu bede miala zmywarke. Szal normalnie.

To moje typy kolorystyczne
Zobacz załącznik 794446
Zobacz załącznik 794447

Wcale się nie dziwię Twojej radości
To drugie zdjęcie z tymi umywalkami bajeczne
No to dziś musicie oblać życiowy zakup myślę, że Picollo świetnie się nada

reklama
Ikulka pisze:
byle schylenie już zaczyna boleć.. uważajcie kochane na siebie i malenstwa
Kochana, to przede wszystkim Ty na na Was uważaj. My się trzymamy :sorry2:. Ja to nawet ćwiczę mięśnie brzucha i pleców na rehabilitacji, a dla mnie to wysiłek jak maraton :laugh2:

Klusek, cudowne typy kolorystyczne :tak:. Ja mam kremowo-brązowo, więc w sumie podobnie. My korzystaliśmy z darmowej porady z aranżacją w Leroy Merlin, przy kupowaniu płytek. Powiedzieliśmy co chcemy, że duży blat, duże lustro, pod blatem schowana pralka i kosz na pranie, umywalka wpuszczana (nakładana) w blat, że ma być dużo miejsca do przechowywanie, ale nie mają te szafki przytłoczyć wnętrza i takie tam. Facet robił wg naszej myśli i swoje rozwiązania dorzucał. Fajnie wyszło :tak: Wiadomo, wszystko kwestia gustu. Ale dla mnie to najfajniejzze pomieszczenie u nas. Bo skończone i dokładnie takie jak miało być :laugh2: No, tylko parawanu do prysznica w wannie nam brakuje, ale żyjemy i bez tego.

Ostatnia edycja:
Marii zmiany ogromne. A mi sie dzisiaj piwo snilo. Oj napilabym sie zimnego plus kielbaska z grilla...mniam

Dzisiaj przespalam cala noc. Pierwszy raz przelozylam poduchy na drugi koniec lozka. Moze to pomoglo;)
Ja wizyte na nfz mam za tydzien. Nie spodziewam sie wiele. Prywatnie 22.02.
Ja tez śpię ostatnio tylko na moim rogalu - i noce lepiej przespane i nie budzę się z bólem kręgosłupa

Dzag mowisz darmowa aranzacja. Cos fajnego. W kazdym sklepie Leroya to funkcjonuje? Mamy w miescie obok ten sklep..

Tak, w każdym. Robią projekt, taką wizualizację w AutoCadzie. My sobie podrukowaliśmy screeny które dał nam na cd i daliśmy naszej ekipie od płytek i hydraulikowi. To tylko zdjęcia, a sobie poradzili super. A przy okazji wiesz ile musisz kupić tych płytek, które sobie wybierzecie, bo oni to do programu wrzucają i im wylicza, więc o tyle ułatwienie :blink:
Poszukam na kompie tych wizualizacji to Ci pokażę w porównaniu z realizacją.

Hey Kobietki
W końcu zebrałam się na odwagę i postanowiłam wyjść z krzaków. Podczytuje was codziennie i wcale to nie jest łatwe- jak pomyślę co mogłabym zrobić za ten czas ;). W tym roku stuknie mi 34 lata. Obecnie jestem w 15 tygodniu i dzisiejsza wizyta potwierdziła, że z maluszkiem wszystko ok. Mam już 17 miesięczną córunie, która daje popalić, ale wszystko jest jej wybaczone, bo staraliśmy się o nią 6 lat w tym 2 lata intensywnych działań "medycznych". Maluszek w brzuszku to taka nasza "kinder niespodzianka" - prawdziwy cud :szok:. Jeszcze do mnie nie dociera, że jestem w ciąży. Pewnie jak poczuje kopniaczki to uwierzę...

A tak z ostatnich Waszych tematów - ja również mam boazerie:realmad:

reklama
@marii19 uwielbiam takie metaorfozy! 10 miesięcy to ogrom pracy w bardzo krótkim czasie! Podziwiam was.

My łazienkę kuliśmy do cegły i przestawialiśmy ścianę. Armagedon był. Ale to był warunek konieczny bo nie wyobrażam sobie takiego kucia jak się mieszka, chociaż niektórzy nie mają wyjścia.

@dzag82 a jak się czujesz po tych ćwiczeniach tak ogólnie?
Zastanawiam się nad jakimiś ćwiczeniami dla kobiet w ciąży bo czuję się jak babulinka.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry