Luska, powiem szczerze, że ja też co raz częściej myślę, że to będzie chłopak. I nie wiem tylko, czy to tak z przyzwyczajenia, bo już mam dwójkę, czy to jakieś przeczucie. Choć uparcie mówię o nim Majka
No, ja bym też chętnie zerknęła która Dziewczyna kogo się spodziewa
. Wiadomo, że na tą chwilę.
Chromka, można Tantum Verde, Isla (ale to raczej ochronnie niż przeciwbólowo), *spam*. Ja bardzo polecam płukanie kilka razy dziennie naparem z Septosanu. Już następnego dnia czuć ulgę.
Marii19, o łaaaał! Mega robota wykonana! Rzeczywiście dom był totalnie do odgruzowania, ale udało się Wam. A okna i drzwi w salonie robią cudny klimat!! Bardzo lubię takie zdjęcia pokazujące jaką perełkę można zrobić z zapuszczonego pomieszczenia
.
My kupowaliśmy mieszkanie od dewelopera, więc nie ma takiego efektu. Ale zdjęcia mamy co jakiś czas robione i też się fajnie ogląda
Klusek, my mamy białe listwy przypodłogowe. Też mi się tak podobało
. Ściany i podłogi w całym domu mamy różne, a listwy wszędzie białe.
Anntryb, kciuki za wizytę
Marii19, ja bym się zastanowiła, czy to na pewno jest tylko i wyłącznie wina braku wychowania, czy czasem na zachowanie tego chłopca nie mają wpływu jakieś zaburzenia albo po prostu kiepski dzień/okres... Ja też mam małego krnąbrnego łobuza w domu, czasem mi ciśnienie do 300/200 podnosi i nic nie działa ani prośba ani groźba. A nie jest dzieckiem puszczanym samopas. Po prostu czasem ma kilka dni dzika i już. Choć nie wyobrażam sobie żeby latał po obcym domu i grzebał wszędzie i nic nie słuchał
Ikulka, czyli Twoja teoria na temat przepracowania i stresu padła... Dobrze, że Cię mają na miejscu. Może dzięki temu do czegoś dojdą..