reklama
Dzień dobry, miałam zakręcony weekend. Urodziny córki, odwiedziny u znajomych ogólnie nie nudzilam sie, ale nadążyć i 30 stron doczytać to juz jest problem więc wybaczcie ze tylko przejrzałam kilka stron
Kurcze nie wiem ktora z Was kupiła domek, ale gratuluję ogromnie, kolory zabójcze ale przysosciowo widac ze ma potencjal <3 no i zczasem piekny ogródek bedziecie mieli
Co do remontów powiem Wam szczerze too mój mąż budowlaniec powtarza: "najdroższa jest robocizna" i to jest prawda. Ze jak samemu się nie potrafi i trzeba komus zaplacic to idzie kooopa pieniedzy.
My mieszkamy w domku w zabudowie szefegowej, wczesniej mieszkal tu moj dziadek i remintow nie było od 15 lat wiec tylko możecie sobie wyobrazić ile jest roboty.... Od dachu po piwnice i ogrod, elektryka, elewacja itp. Łącznie mamy 3 pokoje jedna lazienke kuchnie i strych. Ale na poddaszu beda jeszcze 2 pokoje i lazienka i na dole zrobomy mniejsza kuchnke i wygospodarujemy mala toaletę. Duzooo pracy ale moj zrobi sam bo to zosia samosia i ogólnie sie cieszy ze ma zajecie bo to koocha na razie 2 pokoje sa zrobione, z czego jeden do malowania na nowo dzieci zrobily pikasso na scianie.
Co do dzieci to nasze 3 i ostatnie zdecydowanie
W niedzje mama mowi do mnie ze jest przekonana ze bedzie e chłopak bo kilka razy nieswiadomie mówilam on i sie popłakałam bo chyba wolałabym piczke małą. Ahh hormony... Najważniejsze żeby było zdrowe <3
Rozpisałam sie, wiec pora isc gotować rosół bo wczoraj nie robilam Powodzenia na wizytach
Kurcze nie wiem ktora z Was kupiła domek, ale gratuluję ogromnie, kolory zabójcze ale przysosciowo widac ze ma potencjal <3 no i zczasem piekny ogródek bedziecie mieli
Co do remontów powiem Wam szczerze too mój mąż budowlaniec powtarza: "najdroższa jest robocizna" i to jest prawda. Ze jak samemu się nie potrafi i trzeba komus zaplacic to idzie kooopa pieniedzy.
My mieszkamy w domku w zabudowie szefegowej, wczesniej mieszkal tu moj dziadek i remintow nie było od 15 lat wiec tylko możecie sobie wyobrazić ile jest roboty.... Od dachu po piwnice i ogrod, elektryka, elewacja itp. Łącznie mamy 3 pokoje jedna lazienke kuchnie i strych. Ale na poddaszu beda jeszcze 2 pokoje i lazienka i na dole zrobomy mniejsza kuchnke i wygospodarujemy mala toaletę. Duzooo pracy ale moj zrobi sam bo to zosia samosia i ogólnie sie cieszy ze ma zajecie bo to koocha na razie 2 pokoje sa zrobione, z czego jeden do malowania na nowo dzieci zrobily pikasso na scianie.
Co do dzieci to nasze 3 i ostatnie zdecydowanie
W niedzje mama mowi do mnie ze jest przekonana ze bedzie e chłopak bo kilka razy nieswiadomie mówilam on i sie popłakałam bo chyba wolałabym piczke małą. Ahh hormony... Najważniejsze żeby było zdrowe <3
Rozpisałam sie, wiec pora isc gotować rosół bo wczoraj nie robilam Powodzenia na wizytach
Ag.ta
Fanka BB :)
Nikt nie jest w stanie odpowiadać za to co robi dziecko ale szybko zareagowalas. Córka zrozumiała, że tak nie wolno i teraz się napewno zastanowi dokładnie co robiCo do wychowania...nie mialam z Domi problemu. Chyba ze dopiero takie nadejda bo niedlugo dojrzewanie. A i kiedys nie raz klapsa dostala. Nie mam przez to wyrzutow sumienia.
Fakt ostatnio ze swoja psiapsiolka zle potraktowaly kolezanke. Zaczelo sie od smsa. Dowiedzialam sie od mamy tej dziewczynki bo ta mala strasznie to przezywala i plakala. Przetrzepalam jej tel. Jak wrocila ze szkoly wzielam ja na rozmowe. Mowie ze o wszystkim wiem. Nie musialam dlugo tlumaczyc. W mig zrozumiala. Wyla kilka godzin. Powiedzialam tylko ze niedlugo Ty mozesz zmienic szkole i ciebie nikt nie bedzie akceptowal od razu. Skonczylo sie na przeprosinach tamtej i na razie jest ok. Dobrze ze tamta mama zadzwonila do mnie. Bo moja w domu aniol niby. A otworzyla mi oczy ze nie wiadomo kiedy dzieci robia sie wredne.
Hej dziewczyny, trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
U mnie dzień zaczął się o 4:50 i nie zasnęłam już dalej.. Ale to pewnie dlatego, że szłam dziś to swojej pracy i "przeżywałam"
Poszłam do moich dzieciaczków pierwszy raz od grudnia gdy zaczęłam zwolnienie. Strasznie tęskniły, nie wiedziały czemu ich Pani zniknęła. Nie chciałam wcześniej nic mówić, puki nie zrobiło się bezpieczniej z dzidzią.. To już druga klasa, więc kumate potworki..
Wyściskały mnie, wytłumaczyłam że nie mogę do nich przychodzić, dałam im po Kinder niespodziance (w ramach przekupstwa, żeby się nie złośliwy ;P) i wróciłam do domu
Ojj ale bym jeszcze pospała.. Może się uda
U mnie dzień zaczął się o 4:50 i nie zasnęłam już dalej.. Ale to pewnie dlatego, że szłam dziś to swojej pracy i "przeżywałam"
Poszłam do moich dzieciaczków pierwszy raz od grudnia gdy zaczęłam zwolnienie. Strasznie tęskniły, nie wiedziały czemu ich Pani zniknęła. Nie chciałam wcześniej nic mówić, puki nie zrobiło się bezpieczniej z dzidzią.. To już druga klasa, więc kumate potworki..
Wyściskały mnie, wytłumaczyłam że nie mogę do nich przychodzić, dałam im po Kinder niespodziance (w ramach przekupstwa, żeby się nie złośliwy ;P) i wróciłam do domu
Ojj ale bym jeszcze pospała.. Może się uda
Witam się w nowym tygodniu[emoji6]
Powodzenia na dzisiejszych wizytach.
Ja rozpoczynam dzisiaj 13 tc[emoji7] jestem mega niewyspana, bo młody mi się budził w nocy pierdyliard razy. Zanim zdążyłam zasnąć, on znowu się budził. Co prawda zaraz idzie na drzemkę, niby mogła bym się kimnąć, ale wolę ten czas wykorzystać na sprzątanie, gotowanie i inne obowiązki.
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Powodzenia na dzisiejszych wizytach.
Ja rozpoczynam dzisiaj 13 tc[emoji7] jestem mega niewyspana, bo młody mi się budził w nocy pierdyliard razy. Zanim zdążyłam zasnąć, on znowu się budził. Co prawda zaraz idzie na drzemkę, niby mogła bym się kimnąć, ale wolę ten czas wykorzystać na sprzątanie, gotowanie i inne obowiązki.
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
GuaRaNa
Maleńka trzymajcie sie tam :* :* ważne ze jestes pod opieką lekarzy, wszystko bedzie dobrze <3U mnie znowu plamienia...
reklama
evelinia
Optymizm to podstawa jak najbardziej trzeba się cieszyć z tego wszystkiego choć wiadomo, że ciężej już będzie. U mnie też raczej ostatnia dzidzia więc tym bardziej trzeba przeżywać ją najlepiej jak się da ☺Angelika po urodzeniu dziecka już tak będzie cały czas....24 h na dobę będziesz z dzieckiem lub będziesz myśleć o nim nawet jak będzie spało.Zaglądać i sprawdzać czy napewno oddycha.Ale idzie się do tego przyzwyczaić.
Evelinia to u nas jest odwrotnie bo mi to dziewczynki nie zabierały urody.Ale ja myślę że to też kwestia przeżywania ciąży bo mama szczęśliwa zawsze jest piękna.A jak ktoś w ciąży tylko skupia się na narzekaniu to też czuję się inaczej i wygląda.
Kotomiś ja mam niewielką wadę wzroku i to nie jest wskazanie do cc.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom