reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Ja tez na razie wstrzymuję się z zakupami w Lidlu, podobają mi się tylko ciuszki dla dziewczynek :D na pewno trafi się jeszcze gdzieś okazja :) mini skarpetki fajna sprawa, właściwie od nich zaczęłam zakupy, dziadkowie dostali je na Święta jak ich informowaliśmy :) planuje jeszcze z grzechotka jakieś kupić :D

reklama
@kurektyna Leżę i dużo lepiej się czuje. Jak tu ikulka pisała czułam że to bejbi zeszło niżej. Takie uczucie że wiesz że coś nie tak. Oczywiście rozkminiam co może oznaczać zawinieta kosmówka. Kłuje mnie tak co jakiś czas na spojeniu łonowy. Jakby ktoś igłę wbijał. Macie tak?

Dobra! Zanim nadrobię zaległości to napiszę jak wizyta. Nerwów tyle.. Aż sama siebie nie poznaję!! Sorki za taką panikę..
Moje kochanie zdrowe! Kość nosowa widoczna, przezierność 1,3 mm, rączki i nóżki są, narządy wszystkie są, serducho bije prawidłowo!
Płeć nieznana, za wcześnie :) Maluszek jest o prawie tydzień starszy, z miesiączki 11t5d, a usg 12t4d i mierzy całe 6,07 cm! Termin porodu to 12.08. (a wcześniej było 18-20.08.) Tak słodko spał, że trzeba było go do badań obudzić. Aż się po wszystkim popłakałam ze szczęścia..! [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173]
1485951781-aaaaaa.jpeg

Dziewczyny z racji ze jest was tu duzo i duzo z was juz rodzilo, powiedzcie mi czy podczas porodu korzystalyscie z jakis udogodnien dla rodzacych , czy czysty natural? Wczoraj dowiedzialam sie ze w moim szpitalu w 2014r znieczulenie kosztowalo 800zl i jest dostepne dla kazdego.mamy tez przyrzad TENS (nie wiem czy platny) oraz porod w wodzie z finalem w wodzie, poza tym jeszcze gaz, jakies czopki..
Jak to u was jest ?
Chce rodzic w tym szpitalu z uwagi ze moja gin.pracuje tam na oddziale.
Ale tez troche sie boje. Nie wiem czy slyszalyscie o tej aferze w poprzednim roku gdzie kobieta urodzila martwe dziecko na podlodze ?
Tak...to w moim szpitalu....

Dobra! Zanim nadrobię zaległości to napiszę jak wizyta. Nerwów tyle.. Aż sama siebie nie poznaję!! Sorki za taką panikę..
Moje kochanie zdrowe! Kość nosowa widoczna, przezierność 1,3 mm, rączki i nóżki są, narządy wszystkie są, serducho bije prawidłowo!
Płeć nieznana, za wcześnie :) Maluszek jest o prawie tydzień starszy, z miesiączki 11t5d, a usg 12t4d i mierzy całe 6,07 cm! Termin porodu to 12.08. (a wcześniej było 18-20.08.) Tak słodko spał, że trzeba było go do badań obudzić. Aż się po wszystkim popłakałam ze szczęścia..! [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173]
1485951781-aaaaaa.jpeg
Gratki! Ale emocje :)

@ikulka Świetnie, że już w domu i wszystki dobrze :) Teraz odpoczywaj :)
@myycha Ja atakuję Lidla ale tylko po czarne leginsy:) Chociaż z tego co widać ze zdjęcia to kilka miesięcy temu mieli lepsze.. Te mają jakieś szfy na środku nogi. Ale za taką kasę to warto, nawet jak będą do noszenia w domu. :) Ubranek dla maleństwa jeszcze nie kupuję , za wcześnie jak dla mnie.
@kurektyna Mi się marzy nawilżacz, ale taki jonowy, żeby para nie latała po domu i nie osadzona się na meblach. Ale wypatrzylam taki za ok 600zl.. Najpierw odkurzacz w kolejce do kupna! ;P

reklama
Do góry